Keystone logo
© IUC Bad Vöslau
IUC - International University College Bad Vöslau

IUC - International University College Bad Vöslau

IUC - International University College Bad Vöslau

Introduktion

IUC er beliggende i nærheden af Wien, hovedstaden i Østrig, og designet sine studieprogrammer primært til internationale studerende. Virksomheds- og undervisningssproget er 100% engelsk. Fokusområderne for uddannelserne er inden for områderne Human Resources, Hospitality og Management. Campus er placeret i et driftsseminar og endda et hotel, hvor studerende kan forvente den ideelle serviceinfrastruktur og en fantastisk gæstfrihedsoplevelse.

IUC University College er i øjeblikket i gang med en indledende institutionel akkreditering. Den planlagte studiestart er oktober 2024. Alle optagelsesbeslutninger er betinget af en positiv akkreditering.*

Hvorfor vælge os?

Hvis du beslutter dig for at læse på IUC, kan du forvente en højkvalitets og moderne uddannelse med en topservicefaktor; bygger på ekspertisen fra to anerkendte uddannelsesudbydere! På IUC fokuserer vi på følelsesmæssig intelligens og sociale kommunikationsevner, da disse bliver stadig vigtigere for det nye arbejdsmiljø.

Hvis du leder efter et tidssvarende og innovativt studieprogram inden for et virkelig internationalt studiemiljø, er IUC helt sikkert det rigtige valg!

IUC er en ny privat universitetshøjskole, der primært er etableret af to anerkendte europæiske uddannelsesinstitutioner:

 • ITM College, Østrig – Hotel & Tourism Management uddannelse siden 1986
 • Wittenborg University of Applied Sciences, Holland – Flere akkrediterede business schools siden 1987

Samarbejdet mellem disse to institutioner gør det muligt for IUC at trække på stor ekspertise inden for alle fagområder samt i vejledning af studerende og generelt drift af et sådant institut, hvilket sikrer en smidig og fornøjelig studieoplevelse for alle fremtidige studerende.

IUC står for en international og privat universitetshøjskole, der lægger vægt på nye arbejdsmiljøer og følelsesmæssig intelligens. Studerende og undervisere på IUC træder ind i et multikulturelt miljø, hvor mangfoldighed, etiske principper og respektfuldt samspil mellem alle studerende, undervisere og universitetsmedlemmer danner grundlaget for succesfuld undervisning og forskning.

Vores mission er at give studerende og ansatte ekspertise inden for undervisning, forskning og campusfaciliteter for at skabe et ideelt universitetsuniversitetscampus.

Blended Learning-formatet, hvor alle IUC-programmer er struktureret, gør det muligt for alle at studere sammen med andre private eller professionelle forpligtelser. Organisationsformatet er designet til at være kompatibelt med det professionelle liv, hvilket giver studerende mulighed for kontinuerligt at arbejde under deres studier.

Campus i et driftsseminar- og eventhotel i Bad Vöslau (Wien-regionen) giver de studerende mulighed for at studere, lære og ofte leve i et professionelt miljø med fremragende servicefaciliteter. Denne placering kombinerer fordelene ved et veludviklet, sikkert og klimavenligt læringsmiljø samt fremragende forbindelser til Wien og andre større byer i Østrig med offentlig transport eller bil.

* Akkrediteringsstatus og juridiske oplysninger

IUC - International Private University College Bad Vöslau er i øjeblikket i gang med indledende institutionel akkreditering af AQ Austria (Austrian Accreditation Authority) og i en projektstatus.
Følgende udviklingsvirksomhed er ansvarlig for projektet:
Privathochschule Bad Vöslau Entwicklungs GmbH,
Johann Strauß Straße 2, 2540 Bad Vöslau, Østrig

Besøg href="https://iuc-bv.at/accreditation-status-and-legal-information/ for yderligere information.

Campus funktioner

På IUC har vi et unikt campus i et rigtigt seminar- og eventhotel. Her studerer du i et dynamisk, livligt og internationalt campusmiljø. Derudover kan eleverne forvente et højt niveau af serviceorientering og ægte gæstfrihed.

Campus placering

IUC campus er beliggende i College Garden Hotel, et seminar- og eventhotel i byen Bad Vöslau.

Beliggenheden på hotellet giver de studerende moderne og tidssvarende studie- og fritidsområder, herunder uderum. Ud over faciliteterne tilbyder hotellet ideel service og cateringinfrastruktur for studerende.

Som en lille by er Bad Vöslau kendetegnet ved sin rolige og grønne beliggenhed i en livlig region med fremragende offentlige transportforbindelser til Wien og andre større byer. Studerende kan koncentrere sig uforstyrret om deres studier, men kan hurtigt og nemt deltage i adskillige fritidsaktiviteter i regionen eller Wien; den mest beboelige by i verden!

Indkvartering

IUC tilbyder sine studerende garanteret adgang til passende studieboliger!

Vi har moderne og lyse lokaler på campus, som er fuldt og bekvemt møbleret. Pakkerne, der tilbydes, inkluderer ikke kun indretningen, men også alle ekstra omkostninger såsom el, varme, Wifi osv. Studerende booker således en ubekymret pakke til deres første bolig under deres studier på IUC.

Derudover tilbyder IUC støtte til at finde bolig i nærheden af campus eller i Wien. Dette omfatter studieboliger og lejligheder fra partnervirksomheder samt egne lejligheder.

På grund af det brede udvalg af overnatningsmuligheder i regionen, kan vi tilbyde indkvartering til alle studerende. Vi giver også studerende boligbekræftelser til opholdsmyndighederne.

Studieliv

Studerende kan forvente utallige muligheder for fritidsaktiviteter rundt omkring på campus eller i de nærliggende byer Wien, Baden og Graz.

IUC vil ikke kun støtte studerende i socialt samvær, men også arrangere arrangementer i studentersamfundet uden for klasseværelset.

Et af IUC's mål er at give studerende en mindeværdig tid på universitetet og løbende at udvide deres sociale netværk.

Ud over sociale aktiviteter er der talrige muligheder for sport, kunst & kultur og rekreation & wellness. Der er noget for enhver elev!

  Indlæggelser

  Ansøg til IUC

  Det nyligt planlagte IUC - International University College Bad Vöslau inviterer dig til at deltage i sine unikke bachelor- og kandidatuddannelser inden for HRM og Communication & Hospitality og Business Management.

  Hvis du har besluttet dig for at læse på IUC, ser vi frem til at modtage din ansøgning! Vores Studieservice Team er altid klar til at besvare dine spørgsmål og vil behandle din ansøgning.

  Under optagelsesprocessen vil du blive tilknyttet en dedikeret kontaktperson, som vil støtte dig trin for trin og garantere en smidig proces. Hvis der kræves en opholdstilladelse eller visum til Østrig, giver vi 100 % vejledning.

  Ansøgningsproces

  1. Ansøgning: Studerende indsender nødvendige ansøgningsdokumenter via e-mail
  2. Samtale: Efter vurdering og kontrol af adgangskrav vil den studerende blive inviteret til en Zoom-samtale
  3. Invitationsbrev: Efter en positiv evaluering modtager den studerende en studieaftale og et tilbudsbrev
  4. Accept af studiepladsen: Du skal betale tilmeldingsgebyret for at sikre din studieplads
  5. Studiebekræftelser og visum: Vi sender alle relevante studie- og opholdsbekræftelser til dig
  6. Visumvejledning: Vi vil 100 % vejlede dig gennem hele visumproceduren, hvis det er relevant

  Placeringer

  • Bad Vöslau

   Johann Strauß Straße 2, Bad Vöslau, Austria, 2540, Bad Vöslau

  Spørgsmål