Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Introduktion

EAN Det er et universitet, der har til hensigt at danne en pædagogisk fællesskab, hvor man kan analysere, diskutere, reflektere og producere viden om Management Sciences, med særlig vægt på kulturelle og sociale relevans pædagogiske processer og tjenester, der er overført til fællesskabet.

Dets opgave er at uddanne fagfolk iværksættere kompetente til at lede projekter i skiftende og globale sammenhænge, ​​ved hjælp af et system baseret på social ansvarlighed og produktionen af ​​viden, der bidrager til social og økonomisk udvikling management tilgang.

De er principperne for handling:

Humanistisk uddannelse. Betydningen af ​​den sociale kontekst i den pædagogiske forslag. Flertalsformen deltagelse i opbygningen af ​​et projekt af kvalitet, innovation og integration. Svaret på samfundets krav og markedet.

De er deres prioritetsværdier:

elsker bestilling vidne Senior ånd udholdenhed solidaritet excellence

Deres vision er at være en institution leder i uddannelsen af ​​professionelle iværksættere, i partnerskab med den produktive sektor og skabe innovative viden af ​​relevans for den økonomiske og sociale udvikling.

adgang

Løbene der dikterer Graduate Institute of Business School Argentina starter to gange om året: April og August. den Ledige stillinger er begrænset og de ydes streng rækkefølge registrering.

Times kurser udbydes på grundlag af kvoter, og af denne grund, er de valg, reduceres i det omfang, at de er færdige.

Forbehold for registrering kan gøres op til et år før starten af ​​den valgte karriere.

krævede dokumentation

Fotokopier DNI 2 billeder 4 farve x 4 Legaliseret fotokopi af Certificate of Studies. Fysisk egnet.

Hvis du er nær vores lokationer, kan du henvende sig til institutionen og autentificere de forelagte dokumenter i original og fotokopi vores Student Services Center. Hvis du bor i landet, kan du maile fotokopier legaliseret før en notar.

Yderligere adgangskrav

Et interview med en uddannelsesinstitution Advisor Deltag i Dag Freshmen med de akademiske myndigheder i Carrera.

Labor web

Et af målene er at lette IUEAN deres elever indsættelse i den professionelle verden. Til dette formål har den en platform kaldet Web Laboral præsentere nye jobtilbud hver uge. Eleverne kan uploade dit CV og ansøge om forskellige søgninger lige fra juniorer til lederstillinger. På den anden side, for dem, der tager deres første skridt på arbejdsmarkedet IUEAN har en praktikplads program, hvor de studerende kan tilegne sig de første værktøjer i dit område af interesse og i slutningen, vurderes af selskabet for at observere deres udvikling i stillingen.

Placeringer

  • Buenos Aires

    Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Spørgsmål