Keystone logo
Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Introduktion

Internationale studerende kan tjene en prestigefyldt IU grad - for omkring $ 18,000 om året

Indiana University Kokomo er meget overkommelig og tilbyder også stipendier til internationale studerende! Bachelorstuderende kan kvalificere sig til stipendier på $ 5.000 pr år og studerende kan kvalificere sig til $ 4000 om året!

På Indiana University Kokomo vil du tjene en af ​​de mest magtfulde grader i landet-en, der kommer med en-til-en støtte og instruktion fra inspireret, udført, og dedikeret fakultet. Hvert år er vi hæve baren. Vi tilføjer majors og programmer, der arbejder for at vejlede vores studerende i de mest lovende arbejdspladser og industrier i fremtiden, ligesom sundhedspleje, gæstfrihed, informatik, og medie-at nævne nogle få.

IU Kokomo har noget for alle! Du vil tjene en IU grad på vores campus i omkring 4000 studerende, med små klasseværelset størrelser på omkring 20-25 elever! Du vil få den forberedelse, færdigheder og den virkelige verden erfaring, der indstiller du til en levetid på succes- og har et ton af sjov i processen.

Campus Life

Latter. Midnight Madness. Cosmic Bowling. Out-door film. Live musik. Øve koreansk i Korea. 1000-vand ballon kamp. Planlægning Statewide historisk bevarelse konferencer. University Theatre. Komikere i cafeteriet. Jackrabbits spil med venner. Cheering på vores helt egen Indy 500 prinsesse. Eventyrlyst. Læsning af en stor bog på plænen. Timer i state-of-the-art St. Joseph Hospital Klinisk Simulation center. Undervisning den næste generation den næste bølge af færdigheder. Rigtig snak med dine bedste venner. Førende eksperimenter på Science Rocks Summer Camp. Alvorlig Cougar Crazie Land. Landbrugerens marked for de bedste cookies rundt. Student undervisning i Irland. Næsten Naked Mile! Zip linje gennem campus. Biologi feltarbejde ture. Intramural sport. Præsentation på internationale konferencer. #myIUK

Bringe verden til Indiana

På Indiana University Kokomo, kan du gøre oversøisk undersøgelse en del af din regelmæssige akademisk program, uanset din store. Internationale rejser er en af ​​de mest effektive oplevelser du kan have til at udvide din kulturelle bevidsthed, og forberede sig til at arbejde i vores stadig mere globale samfund. Campus tilbyder en bred vifte af rejse / studere destinationer, herunder Sydkorea, Guatemala, Tyskland, Holland, Frankrig, England, Italien og Polen.

Sport på IU Kokomo

Vi tager vores sport meget alvorligt på IU Kokomo-og vi er stolte af at være hjem til vores utrolige atleter. Hvad er mere imponerende er dog, at de er at vinde i klasseværelset, også. Vores atleter tackle akademikere med samme engagement, de giver deres sport.

Det forløbne år har vi hædret 18 KIAC Scholar Atleter på IU Kokomo

7 varsity hold Mænds Basketball, Cross Country og Golf Kvinders Basketball, Cross Country, Volleyball, og Golf 21.500 kvadratfod motion plads

Den Cole Fitnesscenter prale 21.500 kvadratfod motion plads plus ubegrænset gruppe klasser, næsten ubegrænset cardio udstyr, en indendørs bane, helt nye omklædningsrum, og top-notch vægte og fitness-maskiner.

En arv af Strength

11.474

Antallet af levende kandidater i IU Kokomo alumnenetværk med 2014. Når du bliver en IU Kokomo Cougar du er del af en alumnenetværk, der spænder over brancher, fag, baggrunde og kulturer. IU alums stolte vejlede, hvilket, og leje deres egne.

604.897 og voksende

Antallet af levende kandidater i IU alumnenetværk. Eksamen fra IU Kokomo giver dig adgang til en af ​​verdens mest magtfulde og største levende arv.

Forberedelse til en levetid på succes

Det første skridt til landing dit drømmejob - udmærker sig i en praktikplads.

Top arbejdsgivere ønsker at se dokumenteret succes, vilje til at arbejde hårdt, og en tørst for at lære nye færdigheder. IU Kokomo praktikanter hjælpe hosting virksomheder med særlige projekter og give arbejdsgiveren mulighed for at få nye ideer og information fra en frisk sæt øjne.

Det er din chance for at vise, hvor værdifuld du er, men også din chance for at lære, hvad du ønsker fra et job ved at teste den kultur, workflow, og samlede personlighed af virksomheden.

Partner med os at gøre det ske.

Den IU Kokomo Karriere og tilgængelighed center fungerer som din personlige coach, træner, og heppekor, vejlede din jobsøgning praktikplads og. De hjælper dig perfekt dit CV og rådgive dig om alt fra interview færdigheder og etikette til mastering business påklædning og navigere lønforhandlinger.

1069 - Antallet af en-til-en udnævnelser vores Karriere og tilgængelighed center havde med studerende i 2014. 164 praktikanter placeret i 2014. Op 24% fra 2013.

En EF hvor du hører

Placeringer

  • Kokomo

    2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Spørgsmål