Keystone logo
James Madison University BA i historie
James Madison University

BA i historie

Harrisonburg, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.434 / per semester

På campus

Introduktion

Alt har en historie.

Studiet i historie lægger vægt på kritiske, anvendelige færdigheder inden for læsning, skrivning og ræsonnement for at forberede eleverne til karrierer inden for jura, business og ledelse, forskning, offentlig service og uddannelse. Vores læseplan opfordrer studerende til at udforske forskellige regioner og epoker gennem kursusarbejde i historiestudiet, digitale historieprojekter og undersøgelse af artefakter og giver muligheder for praktikoplevelser og studier i udlandet.

Udforsk fortiden for at opdage mere om verden, dit samfund og endda dig selv.

Historie hovedfaget blander kernekrav med stort valg, hvilket giver eleverne mulighed for at forfølge særlige interesser, mens de udvikler en bred forståelse af den historiske fortid. Studerende vil have mulighed for i samråd med fakultetsrådgivere at designe cirka to tredjedele af deres program, så det passer til deres behov og interesser. Hovedfaget giver de studerende mulighed for uafhængig forskning og for at præsentere deres resultater på regionale eller nationale konferencer. Historie forbereder eleverne til en bred vifte af udfordrende karrierer.

Historiekurser introducerer eleverne til historiens natur og undersøger kloden i en historisk kontekst. Kurserne på 100 og 200 niveauer er verdens- eller regionale undersøgelser, der dækker omfattende tidsperioder, mens kurserne på 300 og 400 niveauer er fokuseret på ét tema, tidsperiode eller geografi. Kurserne på øverste niveau kræver omfattende analyse af kilder og tekster, og de indeholder en forskningsopgave, der viser elevernes evne til at udvikle og præsentere deres egne historiske fortolkninger.

Hovedfaget kræver tre kernekurser: HIST 101, HIST 102 og HIST 395. Majors skal tage otte yderligere kurser: To på 200-niveau og seks på 300- og 400-niveauer - med mindst tre af de øvre divisionskurser taget på 400-niveau. Derudover skal majors tage et kursus i øverste division inden for hvert af følgende felter: USA, Europa og verdenshistorie. For studerende, der skriver en senior honours afhandling, kun tre timer HIST 499. Udmærkelser kan tælles blandt de tre kurser på 400 niveauer, der kræves til hovedfaget.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål