Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Introduktion

Velkommen til JAMK

Beliggende i det centrale Finland er vores universitet for anvendt videnskab en del af et større videncenter, der skaber trædesten til en bedre fremtid. Der er en efterspørgsel efter JAMK kandidater: de har knowhow, den rigtige slags attitude og stolthed over deres faglige færdigheder. At være professionel giver dig flere valgmuligheder i livet og karrieren.

Oplad din kreativitet - her på JAMK . Din fremtid starter her!

Vælg din egen vej fra seks studieretninger

Få en praktisk orienteret bachelorgrad og start din egen internationale karriere i Jyväskylä, Finland. Bacheloruddannelserne består af 210–240 point og deres standardgennemførelsestid varierer fra 3,5 til 4 år.

Ansøgningstiden til bacheloruddannelser afviklet på engelsk er i 4. – 18. januar 2023. Vores studieretninger omfatter Business Administration , IKT , turisme og gæstfrihed , social service og sundhedspleje og sundhedspleje,teknologi og transport og professionel læreruddannelse .

Byen Jyväskylä

Jyväskylä har fire smukke årstider lige fra varme grønne somre til sprøde hvide vintre. Byen ligger i det centrale Finland og er omgivet af talrige smukke søer og smuk natur. Både Finland og Jyväskylä er sikre steder at studere og bo. Jyväskylä er meget dynamisk. Tag et kig på sports- og kulturaktiviteterne, for ikke at nævne restauranter og caféer!

Dyk ned i de muligheder, Jyväskylä tilbyder på visitjyvaskyla.fi! !

Indlæggelser

Placeringer

geopoint
  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Spørgsmål