Keystone logo
Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Introduktion

Din skole for mode og Haute Couture i Bilbao

Specialiseret sig i verdenen af mode, tekstildesign og Haute Couture.

121821_121804_JavierBarroetaenclase.jpg

Lær at oprette dine egne kjoler og alt hvad du vil vide om verden med haute couture med Javier Barroeta-skolen.

Med mere end 40 år i Haute Coutures verden opdager Javier Barroeta en mangel på praktisk uddannelse hos unge designere, og i 2015 åbner han dørene til sin Haute Couture-skole, en pioner i Baskerlandet.

For at give kontinuitet i deres arv, der brænder for mode og unge designere fra hele verden, lærer de hvert kursus deres unikke teknikker i deres kreative retning, for at specialisere sig i verdenen i Haute Couture med et omfattende uddannelsestilbud.

121824_121802_Anthony-Molina-8web.jpg

Hvorfor træne i modebranchen med Javier Barroeta-skolen?

 • Mere end 2,5% af BNP: sektor i kontinuerlig vækst
 • Mere end 19.000 virksomheder: strategisk sektor i Spanien inden for modeindustrien
 • Praktikpladser i de mest prestigefyldte virksomheder både nationalt og internationalt
 • International anerkendelse af en af referencerne til Haute Couture i Spanien og professorer, der har arbejdet for de vigtigste modemærker

Skoleværdier

 • 100% praktisk træning
 • Modellering på Couture Mannequin
 • Små grupper
 • Brugerdefineret træning
 • Professionelle inden for Haute Couture og designsektoren
 • Lær skolens historie og metodologi
 • 100% håndlavet syning, unik træning.

Vores samarbejdspartnere

Aftaler med vigtige virksomheder om praktikophold.

121819_collaboration.png

Historien om Haute Couture-skolen

Javier Barroeta blev født i Lemoa (Bizkaia, Baskerlandet), hvor hans tidlige kald som couturier førte til, at han var en discipel af de bedste i sin tid, mesteren af haute couture Pedro Rodríguez. Som en del af sit hold i Madrid lærer Javier Barroeta i fire år, at han var den første i Spanien, der gjorde parader på catwalks med mannequiner. En meget interessant couturier og et vigtigt stykke for at forstå spansk modehistorie. I dag er Javier fortsætter med en arv, han har lavet sin egen, og udviklet sin egen teknik perfektioneret og beriget med sin erfaring som couture-mester i løbet af disse 40 år.

I 1989 grundlagde han det, der nu er hans haute couture-hus i Bilbao. Det er i hans værksted, hvor han laver, præsenterer sine samlinger og forkaster sine klienter. I årenes løb udvider det sit univers med oprettelsen af brudekjoler, gudmor kjoler og gæstekjoler udelukkende designet én efter én. På sin side skaber han sin egen linje med pret-a-porter, semi-couture og højt læderarbejde "et grundigt og følelsesladet arbejde, hvor jeg arbejder med følelser," forklarer Javier. Udsøgte kollektioner til specielle kvinder.

Javier Barroeta opdager en mangel på praktisk uddannelse hos unge designere, og i 2015 åbner han dørene til sin Haute Couture-skole, en pioner i Baskerlandet. For at give kontinuitet i deres arv, der brænder for mode og unge designere fra hele verden, lærer de hvert kursus deres unikke teknikker i deres kreative retning, for at specialisere sig i verdenen i Haute Couture med et omfattende uddannelsestilbud.

121825_121810_JavierBarroetamodelaje2.jpg

filosofi

Denne skole er baseret på et kunsthåndværk, hvor håndværk og nye teknologier samles for at uddanne fremtidige modedesignere.

Filosofien om Javier Barroeta Bilbao-skolen er at overføre al den viden, der er erhvervet gennem hele sin karriere, så unge designere har en mestring af branchen for at kunne lede eller være en del af store teams eller workshops

Det officielle ord kommer fra udtrykket handel, Javier Barroeta er overbevist om, at handel med Haute Couture skal overføres, så kvalitet og design forbliver kendetegnende for fremtidige modedesignere.

121822_121805_JavierBarroetadisenoycreatividad.jpg

metodologi

Javier Barroeta School of Fashion and Haute Couture foreslår en workshopuddannelse, hvor syning og modellering på mannequiner er afgørende.

At vide, at en kunstnerisk og designuddannelse er nødvendig for også at træne fremtidig kreativ Javier Barroeta Bilbao Haute Couture-skolen er baseret på 3 søjler:

 • Modellering på dummy
 • Håndlavet syning
 • Kreativitet og design

Alle fag supplerer og slutter sig til hinanden, så eleven har en kontinuerlig træning og dynamik dodne hver sektion.

målsætninger

Javier Barroeta Bilbao Haute Couture-skolen er grundlagt med det formål at tilbyde 100% praktisk uddannelse, hvor studerende lærer de teknikker, der er nødvendige for at udføre forskellige discipliner inden for modeverdenen.

121827_121801_JavierBarroeta.jpg

Placeringer

geopoint
 • Concha Jeneralaren Kalea, 6, Bilbao, Spain, 48008, Bilbao

Spørgsmål