Keystone logo
John Cabot University

John Cabot University

John Cabot University

Introduktion

John Cabot University, der blev grundlagt i 1972, er et amerikansk liberalt universitet, der tilbyder engelsktalende studerende fra hele verden en bacheloruddannelse. Du vil studere i hjertet af Rom, omgivet af kultur, historie, kunst, forretning og politik.

De studerende undervises i små klasser af professorer, der fungerer som mentorer, opfordrer til dialog og bruger Rom som et læringslaboratorium. Du vil få mulighed for praktikophold i multinationale virksomheder, internationale organisationer og museer samt mulighed for at studere og rejse rundt i Europa og andre steder.

JCU-alumner bliver optaget på prestigefyldte akademiske skoler verden over, såsom Columbia University, London School of Economics og University of Oxford. De studerende starter også karrierer i store multinationale virksomheder, finansielle institutioner, kulturelle organisationer og medieorganisationer, herunder Bloomberg, Price Waterhouse Cooper, IBM, World Food Program, Verdensfødevareprogrammet, Verdensbanken og Ligaen af Arabiske Stater.

Visumkrav

For at tage kurser på John Cabot University skal alle studerende fremlægge bevis for, at de enten har den juridiske ret eller juridisk tilladelse fra den italienske regering til at studere i Italien.

Mød JCU på vejen

Få kontakt med en JCU-repræsentant i dit område

Akkrediteringer

AACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Rome

    Via della Lungara 233

    Spørgsmål