Keystone logo
© Will Kirk
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Introduktion

Johns Hopkins University, grundlagt i 1876 og rangeret som syvende blandt nationale universiteter i 2022 af U.S. News and World Report, er et forskningsuniversitet i topklasse med campus i Baltimore, Maryland, og Washington, D.C. Johns Hopkins er dedikeret til jagten på viden og forpligtet til at dyrke hver enkelt studerendes evne til livslang læring, og det fremmer uafhængig og original forskning og stræber efter at bringe fordelene ved opdagelser ud til verden. Afdelingen Johns Hopkins University Advanced Academic Programs tilbyder professionelle graduate degree- og graduate certificate-programmer for voksne, der søger fleksibilitet, karriereudvikling og personlig berigelse.

Indlæggelser

JHU AAP generelle adgangskrav

Adgangskravene varierer afhængigt af det program, du søger på. For mere specifik information om dit program af interesse, kontakt os venligst eller læs den relevante programside. Imidlertid omfatter universitetsdækkende optagelseskriterier følgende:

 • Bachelorgrad fra et regionalt akkrediteret amerikansk college eller universitet (eller nuværende tilmelding i det sidste semester af bachelorstudier). AAP's Post-Master's certifikater kræver også gennemførelsen af en kandidatgrad eller tilsvarende.
 • Ansøgere, der har modtaget deres bachelorgrad i et land uden for USA, er forpligtet til at give en kursus-for-kursus legitimationsevaluering og TOEFL eller IELTS score, hvis engelsk ikke er deres første sprog.
 • Minimum GPA på 3,0 på en 4,0 skala. Opfyldelse af minimums GPA-kravet garanterer ikke optagelse.

Placeringer

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

  Spørgsmål