Keystone logo
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Introduktion

Oplev Wildcat Way

På Kansas State University's Polytechnic Campus bliver vi overbevist om handling. Når du graver dybere end teori og læreruddannelse, producerer du dygtige, fremadrettede ledere, der er klar til at løse globale problemer. Du vil lære ved at gøre, enten gennem praktiske projekter, forskning, praktikophold eller konkurrencer.

Fakultetets medlemmer er mere end deres eksamensbeviser på væggen; de er eksperter på området, og de er lidenskabelige med at omsætte deres knowhow til den næste generation af skuespillere. Kansas State Polytechnic tilbyder en uddannelse, men mere, en oplevelse. På Kansas State Polytechnic tror vi ikke kun på at gøre verden til et bedre sted gennem luftfart, teknik, teknologi og service - vi gør det faktisk.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

Vores skridt til en polyteknisk campus styrker vores løfte om at give en lille campus atmosfære med et professionelt læringsmiljø bygget på teori, banebrydende forskning og industri applikation. Som studerende vil du bringe begreber og teorier til liv ved at kombinere aktivt klasseværelset læring og projektbaseret arbejde. Kansas State Polytechnic giver en lille campus atmosfære med et professionelt læringsmiljø bygget på teori, forskning og industri applikation i klasseværelset.

110081_Undergrad_General6.jpg

Familieværdier

K-Staters anser sig selv familie, og at troen skinner gennem bidrag så forskellige som vores medlemmer. Forskere opdager løsninger på problemer, der kunne redde et liv halvvejs over hele verden, og eleverne binder sammen om en lørdag formiddag for samfundstjeneste. Tusindvis af Wildcat-fans pakker vores stadioner og råber sammen, og vores lederskab styrer os på en måde, der opfylder forpligtelserne for et land-grant-universitet.

Faktisk kan disse forpligtelser betragtes som vores familieværdier, og de mange måder vi opnår dem er Wildcat Way. Vi inviterer dig til at følge med på turen, fordi der altid er plads til en mere i familien K-State.

Hvem er vi og hvad vi tilbyder:

Kansas State University er en forskningsinstitution, der blev grundlagt i 1863. K-State er blandt de øverste 75 offentlige universiteter i USA på vej mod at blive et top 50 offentligt forskningsuniversitet inden 2025!

Studerende kan vælge mellem 15 bacheloruddannelser og en professionel kandidat for teknologi, hvilket gør universitetet til et lige så forskelligt fællesskab af traditionelle og ikke-traditionelle studerende. Kansas State Polytechnic er stolt over at være et af fire campuser i Kansas State University systemet.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Placeringer

Placeringer
  • Salina, USA

Spørgsmål