Keystone logo
Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Introduktion

Velkommen til Karelia University Of Applied Sciences

Vejen til en stor fremtid er brolagt med kompetencer og ekspertise. Karelia University Of Applied Sciences (Karelia UAS) er stolte af at være en del af denne udvikling ved at uddanne dygtige fagfolk. Karelia UAS er en multidisciplinær, bredt forbundet, international og innovativ organisation, der tilbyder uddannelse, der fører til bachelor- og mastergrader. Karelia UAS opererer i syv studieretninger, der tilbyder 22 programmer, hvoraf fem er studier på masterniveau. Studieområderne er sundhedspleje og samfundsfag, business, teknik, skovbrug, medier og hospitality management. Karelia UAS opererer på to campusser i umiddelbar nærhed af Joensuus centrum i det østligste Finland.

Karelia UAS er en betydelig og anerkendt operatør inden for uddannelse og spiller en nøglerolle i regionaludvikling og forskning, udvikling og innovation (RDI). Karelia UAS opererer aktivt i forskellige nationale og internationale netværk. Internationale partnernetværk omfatter mange asiatiske, afrikanske, europæiske og nord- og sydamerikanske lande. Kina er et af de vigtigste partnerlande, hvor uddannelsessamarbejdet udvikles aktivt og systemisk i samarbejde med partnerne.

Vi tilbyder fremragende betingelser for internationalt orienterede studerende, der stræber efter at være fremtidens eksperter. I Karelia University Of Applied Sciences arbejder alle studerende tæt sammen med lokale virksomheder og med andre uddannelsesinstitutioner om spændende forsknings- og udviklingsprojekter. Hver studerende bygger en solid forankring i deres felt gennem hele deres studier. Læreplanen er tilpasset hver studerendes egne præferencer og behov og suppleres gennem tæt kontakt med potentielle arbejdsgivere. En grad fra Karelia University Of Applied Sciences grad vil give de nødvendige faglige færdigheder til en givende fremtid.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Vores lyse verden

 • Studerende: 3867
 • Personale: 303
 • Tildelte grader: 742
 • Elevtilfredshed: 81%

Vores Bright Worlds internationale studerende

 • Internationale kandidatstuderende:
 • Udvekslingsstuderende / år: 150 udgående, 120 indgående

Campus i Karelen UAS

Campusene ved Karelia University of Applied Science opererer på to steder i Joensuu. Campuserne er lærings- og udviklingsmiljøer på flere felter, der muliggør studiemuligheder på tværs af grænserne for forskellige uddannelser.

På Wärtsilä Campus arbejder International studerende på forretnings-, forretningsøkonomi-, turisme-, skovbrugs- og ingeniøruddannelser mod deres professionelle fremtid. På Tikkarinne Campus bygger studerende på sygepleje, fysioterapi, sociale ydelser, sociale og sundhedsydelser deres karriere. Tikkarinne ligger tæt på byhospitalet i Niinivaara.

Campuserne ligger tæt på hinanden og kan nemt nås til fods eller på cykel. På vores campusser vil du nyde et afslappet og varmt læringsmiljø og være en del af vores støttende fællesskab. Du kan nemt komme til vores campusser fra alle dele af byen på cykel og bus.

Vores campusser er moderne; trådløs internetadgang samt gruppearbejde og computerfaciliteter giver dig mulighed for at studere effektivt. Vores campusfaciliteter tilbyder alsidige steder til uafhængige studier. Vores studerendes sikkerhed er også vores prioritet: Sikkerhedssystemet fungerer døgnet rundt og er fleksibelt nok til, at de studerende kan arbejde på campuslokaler så sent som kl. 21 om aftenen.

Biblioteket er placeret i Tikkarinne Campus med et computerlaboratorium, et stille studieværelse, skriveborde og gruppearbejdsrum. Bibliotekets samlinger består af bøger, afhandlinger, aviser og tidsskrifter, både trykte og elektroniske. Vores bibliotekarer hjælper studerende med at foretage søgninger og lån.

Campus-restauranterne giver dig varm og overkommelig morgenmad, frokost og snacks til lave studenterpriser.

Studenters sundhedspleje er altid tilgængelig for grundlæggende sundhedsproblemer med moderne faciliteter og helhjertet pleje fra vores sygeplejersker.

Du modtager en parkeringstilladelse den første studiedag fra campusens vicevært.

Placeringer

 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Spørgsmål