Keystone logo
Karoli Gaspar University

Karoli Gaspar University

Karoli Gaspar University

Introduktion

Kort beskrivelse

Rangeret blandt de 10 bedste universiteter i Ungarn tilbyder vores hastigt udviklende universitet en række uddannelser inden for humaniora, sundhedsvidenskab, jura, pædagogik, psykologi, samfundsvidenskab og teologi på bachelor-, master- og doktorgradsniveau. Mens vi opretholder den kristne etos, er vores universitet åbent for alle, uanset den studerendes baggrund eller tro.

De fleste af dets fakulteter og bygninger ligger i Budapest, som er et venligt kosmopolitisk knudepunkt for studerende fra hele verden.

Top 3 grunde til at studere her

 1. Praksisorienteret uddannelse, der giver en brugsklar viden.
 2. Dedikerede medarbejdere og frivillige studiekammerater hjælper internationale studerende ved ankomsten og under hele deres studier.
 3. En bred vifte af sociale, samfunds- og sportsbegivenheder bidrager til at udforske og nyde livet som studerende ved Károli Gáspár Universitet.

Studieliv

På universitetsniveau er studerende ved Károli Gáspár Universitet repræsenteret af Studentersamfundet (EHÖK) . Studenterforeningens ansvarsområder inkluderer hjælp til kommunikationen mellem de tilmeldte studerende og universitetet, repræsentation af studerendes interesser i videregående uddannelser og akademiske anliggender samt ved regionale og nationale organisationer. EHÖK er også nødt til at koordinere arbejdet i fakulteternes studentforeninger, og det har også medlemskab af internationale studentorganisationer.

Károli Gáspár Universitet har et rigtig aktivt og udviklende studerendes liv. Studentersamfundet organiserer og tilbyder en bred vifte af kulturelle og professionelle programmer for de studerende. Studentersamfundet opfordrer alle til at møde deres professorer og skolekammerater uden for universitetet, til at skabe nye venskaber og etablere nye kontakter.

Károli Community Days afholdes i hvert semester inden efteråret og foråret. Under disse lejligheder er der arrangeret en række foredrag for de studerende, relateret til deres studieretning og fremtidige erhverv, der afholdes af deres professorer eller anerkendte fagfolk inden for deres felt. F.eks. Har juridiske studerende mulighed for at deltage i præsentationer afholdt af dommere, advokater eller anklagere, der introducerer deres karriereforløb. Begivenhedens sidste dag er Sportsdagen, hvor deltagerne kan spille fodbold, håndbold, basketball, volleyball eller prøve zumba. De mere modige studerende kan endda deltage i en kamp om paintball.

Universitetets studerende kan deltage i en lang række amatørsportshold i futsal, basketball, håndbold, volleyball eller vandpolo. Disse hold spiller i amatørmesterskaber, der er arrangeret blandt andre universiteter og colleges. Muligheden for at være med er åben for alle, også for absolutte begyndere. Bortset fra sportsaktiviteter har studerende også mulighed for at lære traditionel ungarsk folkedans.

Det teologiske fakultet tilbyder mange åndelige programmer for de studerende, da aktivt religiøst / spirituelt liv betragtes som vigtigt og opmuntret på universitetet. I Ráday Student Residence Hall afholdes bibelstudiegrupper en gang hver uge for beboerne. Der er lignende lejligheder, der er organiseret af præsten på universitetet også. Fakultetet tilbyder selv endnu flere religiøse programmer, for eksempel er der kollektiv bøn ved middagstid på hverdage, og der er også forskellige bønnegrupper koordineret af fakultets entusiastiske studerende.

Bocskai István College for Advanced Studies er en autonom institution med høje standarder for professionel uddannelse. Dets mål er at give uddannelse af høj kvalitet, støtte talentfulde studerende og uddanne professionelt motiverede og ambitiøse unge intellektuelle. For at nå disse mål arbejder medlemmerne af kollegiet for avancerede studier i to workshops baseret på deres studieretning, der er følgende: offentlig eller privatret.

KAPSZLI er en non-profit organisation, der blev grundlagt i 2004. Dets medlemmer, der studerer psykologi ved universitetet, arrangerer og afholder konferencer og begivenheder for at introducere psykologvidenskaben til alle. Under disse præsentationer, som ofte afholdes af kendte fagfolk inden for deres respektive områder, diskuteres interessante aktuelle emner og nye opdagelser inden for psykologi. Desuden forbereder KAPSZLI de studerende på deres fremtidige professionelle liv.

Hvert år arrangerer KAPSZLI en af Ungarns største konference inden for psykologi med 40 forelæsninger og over 20-30 workshops gennem 3 dage. I løbet af året holdes mindre foredrag månedligt. Forberedelserne til disse forelæsninger, herunder design af websider og plakater, kontakt med forelæsere, reklame, på udkig efter sponsorer, arrangeres alle af medlemmerne af KAPSZLI, der konstant arbejder på at forbedre deres organisation.

Vi tilbyder en bred vifte af stipendiemuligheder!

For yderligere information besøg venligst vores hjemmeside.

Campus funktioner

  Stipendier og finansiering

  Stipendieprogram for kristne unge mennesker

  Kerneopgaven for stipendieprogrammet for kristne unge mennesker er at give unge kristne studerende, der bor i verdens kriseområder og/eller er truet i deres land på grund af deres tro, mulighed for at studere i Ungarn.

  For det akademiske år 2021/22 er stipendiet annonceret for borgere fra følgende lande: Det gælder for borgere fra Egypten, Den Libanesiske Republik, Republikken Irak, Staten Israel, Palæstina, Den Islamiske Republik Pakistan, Den Syriske Arabiske Republik, Republikken Kenya, Den Føderale Demokratiske Republik Etiopien, Republikken Armenien og Nigeria.

  Károli Christian Stipendium

  Károli Gáspár University of the Reformed Church in Hungary har oprettet et stipendium for at give unge kristne studerende fra visse lande i Mellemøsten, Asien og Afrika mulighed for at studere i Ungarn. Programmet finansieres og forvaltes af Károli Gáspár University.

  Antal ledige pladser: højst 5 ansøgere vil få tildelt et stipendium

  Károli Christian Scholarship dækker følgende: undervisningsfri uddannelse, månedligt bidrag til leveomkostningerne, kollegieplads i hele stipendieperioden, refusion af rejseudgifter til/fra hjemlandet, sygeforsikring i Ungarn.

  Stipendium Hungaricum-stipendium

  Ansøgere fra visse lande kan have mulighed for at søge Stipendium Hungaricum Scholarship Programme, der finansieres af den ungarske stat. Stipendiet dækker hele undervisningsgebyret, budgettet for indkvartering (eller bidrag til indkvarteringsomkostningerne) og sygeforsikring i Ungarn.

  Dette studieprogram er tilgængeligt med Stipendium Hungaricum-stipendium for borgere fra følgende lande: Det er et stipendium for studerende fra Albanien, Algeriet, Argentina, Cambodja, Kap Verde, Georgien, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Jordan, Kosovo, Kurdistans regionale regering/Irak, Kirgisistan, Libanon, Moldova, Montenegro, Marokko, Myanmar, Namibia, Nordmakedonien, Pakistan, Palæstina, Rusland, Singapore, Sydkorea, Sudan, Syrien, Tadsjikistan, Tunesien, Tyrkiet, Turkmenistan, Ukraine, Usbekistan, Yemen.

  Placeringer

  • Budapest

   H-1091 Budapest, Kálvin tér 9., , Budapest

   Spørgsmål