Keystone logo
Kaunas University of Technology Bachelor i fødevarevidenskab og -teknologi
Kaunas University of Technology

Bachelor i fødevarevidenskab og -teknologi

Kaunas, Litauen

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.727 / per year

På campus

Introduktion

At give folk sikker og sund mad af høj kvalitet dagligt er en af de vigtigste globale udfordringer, som fødevareforskere og -teknologer står over for i dag. Ved at læse bachelor i Fødevarevidenskab og Teknologi på KTU får du de tværfaglige kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for fremtidens fødevareteknolog inden for fødevarekemi, mikrobiologi, ernæring, teknologi og teknik. Du vil også integrere specialviden med det grundlæggende i iværksætteri og økonomi.

Dette er en af få bacheloruddannelser i Litauen inden for fødevareteknologi, og den eneste, der er blevet tildelt det internationale EQAS-Food Label kvalitetsmærke. KTU er det eneste universitet i de baltiske lande, der tilbyder studier på internationalt niveau, der er akkrediteret med dette kvalitetsmærke.

  • Adgang til fødevareteknologiske laboratorier, som er forsynet med teknologiske linjer i pilotskala, der bruges til at modellere og udføre forskellige teknologiske processer;
  • De studerende opnår praktiske færdigheder, mens de arbejder sammen med erfarne fødevareteknologer og er involveret i den virkelige problemløsning;
  • Kandidaterne fra dette program værdsættes af arbejdsgiverne for deres unikke blanding af færdigheder og viden inden for fødevareteknologier, fødevareteknik, fødevarekemi og mikrobiologi.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål