Keystone logo
Kauno Kolegija

Kauno Kolegija

Kauno Kolegija

Introduktion

Kaunas University of Applied Sciences (på litauisk - Kauno Kolegija , også kaldet KUAS) er en stor og konstant udviklet akkrediteret offentlig videregående uddannelsesinstitution i Østersøområdet. At være et tværfagligt universitet for anvendt videnskab tilbyder det et bredt spektrum af bacheloruddannelser med en praktisk bias. Vi er forpligtet til at uddanne højt kvalificerede specialister inden for teknik, teknologi, samfundsvidenskab, humaniora, kunst, medicin og sundhedsvidenskab.

De strategiske ambitioner fra KUAS inkluderer samspillet mellem videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter, integration af forskning i undersøgelsesprocessen, introduktion af innovationer, bekymring for studerendes behov og kompetenceudvikling. Ansvar, professionalisme, åbenhed, respekt og følelse af fællesskab er de underliggende værdier, der overvejes gennem alle universitetets aktiviteter. Undersøgelser af høj kvalitet og opmærksomhed på studerendes behov, mens vi stræber efter at blive en førende institution med en vellykket indflydelse på socioøkonomiske ændringer i regionen og landet er vores universitets hovedmål.

Vigtigste fakta og tal

  • Cirka 5500 studerende
  • Over 600 akademiske medarbejdere
  • Omkring 200 indkommende studerende og over 350 udgående studerende om året
  • Over 250 udenlandske partnere
  • Topstillinger besat i vurderinger af litauiske højere læreanstalter
  • Studerende undervises på tværs af 4 fakulteter beliggende i Kaunas City og en regional afdeling i Tauragė
  • Der findes kurser i hybridmodellen, hvilket betyder kombinationen af kurser, der arrangeres både eksternt og i klasselokaler
  • Muligheder for at opnå en dobbelt grad via den internationale mobilitetsordning

Vores institution i dag

I dag er KUAS en af de største professionelle videregående uddannelsesinstitutioner i Litauen med et samfund på omkring 5 500 studerende, omkring 1.000 ansatte og over 30.000 kandidater, der med succes har etableret deres karriere i litauiske og udenlandske virksomheder. Universitetet leverer de første cyklusstudier, der fører til en professionel bachelorgrad. Det har fire fakulteter og en regional afdeling.

Den gennemsnitlige studerendes alder er 22-23 år. Undervisningen for næsten to tredjedele af de fremtidige fagfolk dækkes af staten, mens de resterende studerende betaler undervisningsgebyrer. Over 1.600 studerende kandidater fra universitetet hvert år.

Placeringer

Placeringer
  • Pramonės prospektas, 20, 50468, Kaunas

Spørgsmål