Keystone logo
Kean University - Michael Graves College, Architecture and Design

Kean University - Michael Graves College, Architecture and Design

Kean University - Michael Graves College, Architecture and Design

Introduktion

Michael Graves College er dedikeret til at tage design og arkitektur til et bredere offentligt publikum. Det består af to skoler, Robert Busch School of Design og School of Public Architecture.

Michael Graves College ved Kean University bærer navnet og påtegningen af en mand, der var en af verdens førende arkitekter og designere - Michael Graves. Graves krediteres med at udvide arkitektens og designerens rolle i samfundet og øge offentlighedens interesse for godt design som afgørende for hverdagskvaliteten. Vi er stolte over at fortsætte hans store arv.

David Mohney, FAIA, arbejdede tidligere som dekan for College of Design ved University of Kentucky og underviste ved Institute for Architecture and Urban Studies i New York City, Graduate School of Design ved Harvard og Southern California Institute of Architecture i Los Angeles. En praktiserende arkitekt, han blev uddannet ved Harvard University og Princeton's School of Architecture. David sidder i både Frank Lloyd Wright Foundation Board of Directors og Frank Lloyd Wright School of Architecture Board of Governors.

Rose Gonnella er associeret dekan ved Michael Graves College ved Kean University og Wenzhou-Kean University i Kina. Rose har undervist i grafisk design i over 25 år, herunder kurser i designteori, materialer og teknikker, samt vejledt Keans webdesign -pensum ved starten. Som medforfatter har Rose bidraget med forskning og skrivning til flere bøger og har skrevet adskillige blade og avisartikler om kreativitet, kunst, arkitektur og design.

Placeringer

  • Union

    Morris Avenue,1000, 07083, Union

    Spørgsmål