Bachelor of Arts i Culinary Arts
Kendall College
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Chicago, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Bachelor of Arts i Culinary Arts
Denne traditionelle fireårige program giver de studerende med flest muligheder i det kulinariske område. Eleverne begynder med det grundlæggende, efterfulgt af avancerede færdigheder, praktisk restaurant erfaring og dybdegående undersøgelse af køkkener i verden. Og for at fremme elevernes iværksætterånd, vil de lære at planlægge, bygge, fremme, drive og opretholde et blomstrende fødevare-relaterede virksomhed samtidig få den nødvendige sprog, matematik, computer og kommunikationsevner er nødvendige for succes.Studerende vil få solide kulinariske færdigheder såvel som en stærk business fundament gennem:
• Madlavning færdigheder og teknikker, både grundlæggende og avanceret, der forbereder kandidater til bøde-spisning køkkener og andre foodservice operationer
• Dybtgående undersøgelse af internationale retter, herunder Latin-og Sydamerika, Middelhavet og Asien, samt ernæring
• Forretning færdigheder, fra økonomi til markedsføring til personale, der forbereder de studerende til at planlægge, bygge, fremme og understøtte en fødevare-relaterede virksomheder
• Real-world erfaring gennem externships på lokalt, nationalt eller internationalt virksomheder samt lederskab muligheder via vores undervisning assistent program
 
 
Koncentration i Ernæring
Studerende kan CHlg at forfølge deres klassiske kulinariske arts træning og tilføje koncentreret viden i videnskaben om ernæring. Denne koncentration er for studerende, der ønsker at forstå og give ernæringsmæssige og kulinariske krav til en meget forskelligartet befolkningsgruppe - herunder børn, teenagere, den aldrende, vegetarer, sport entusiaster og dem med særlige allergi eller sundhedsmæssige behov.