Keystone logo
Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Introduktion

OM KOLLEGE AF AERONAUTIK OG ENGINEERING

College of Aeronautics and Engineering (CAE) er en af ​​de elleve colleges of Kent State University, med ca. 1.000 studerende og nær tocifret vækst de seneste år. Som en af ​​sine hurtigst voksende gymnasier har universitetet forpligtet sig stærkt til at udvide sine programmer. Kent State har bygget en ny 55.000 kvadratmeter bygning til college. Aeronautics and Technology Building (ATB) er placeret på 1400 Lefton Esplanade.

85387_pexels-photo-668137.jpeg

Kollegiums historie

Teknologiprogrammerne i Kent startede allerede i 1913, da plads blev tildelt på campus til "manuel træning" som en integreret komponent til forberedelse af lærere på Kent State Normal School. I 1995 blev den uafhængige teknologiskole etableret som en integreret otte campus akademiske enhed. Den uafhængige teknologiskole bestod af tre faglige enheder, nemlig: Afdeling Aeronautik, Afdeling for Anvendt Virksomhed og Teknologi og Afdeling for Anvendt Videnskab og Teknologi. I 2006 opnåede School of Technology College status og blev College of Technology. I 2011 blev alle teknologiprogrammer associeret med regionale campusser adskilt fra Kent Campus og blev en del af det nyligt dannede regionale college. I juli 2012 blev navnet på College of Technology ændret til College of Applied Engineering, Bæredygtighed og Teknologi for at afspejle Collegeets skiftende mission i retning af udvikling af nye anvendte ingeniør- og bæredygtighedsprogrammer. I juli 2017 blev navnet College of Aeronautics and Engineering valgt.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Mission statement

At omfavne en unik synergi inden for luftfart, teknik og teknologier, der positivt ændrer banen i det regionale, nationale og globale samfund ved at: Udbyde en dynamisk uddannelsesmæssig oplevelse, der fremmer oplevelsesmæssig læring; Dyrke nyskabende forskning, der omdanner ideer til virkelighed; og producerer fremtidsorienterede fagfolk dedikeret til at overvinde grænser og forbedre liv.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade, 44242, Kent

Spørgsmål