Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

Introduktion

Keuka College blev grundlagt i 1890 og er beliggende på bredden af ​​Keuka Lake i New York statens Finger Lakes-regionen. Keuka College er en privat, bachelor og kandidat, bolig kollegium, der tilbyder bachelor- og kandidatgrad programmer på campus og via sine Accelereret Undersøgelser for voksne Program og internationale programmer i Kina og Vietnam.

Uanset grad eller placering, Keuka College kandidater prale betydelige, virkelige verden erfaring, der imponerer arbejdsgivere og ph.d.-skoler.

Og det er fordi erfaringsbaseret læring har længe været hjørnestenen i Keuka College oplevelse. En række højt respekterede, nationale kilder har rost Keuka College erfaring, herunder de trykte medier (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), uddannelsesmæssige fonde (Carnegie Foundation for Advancement of Teaching), og selv Det Hvide Hus (Præsidentens Higher Education Samfundstjeneste Honor Roll).

I hjertet af Keuka College forpligtelse til erfaringsbaseret læring er Field Periode, en påkrævet praktik program til vores hjem campus studerende. Hvert år de samle 140 timers hands-on erfaring, at sætte i praksis, hvad de har lært i klasseværelset. Studerende kan vælge at forfølge internationale Field Perioder med akademiets partneruniversiteter eller på egen hånd.

Keuka College tilbyder 34 bacheloruddannelser på sit hjem campus, mange med specialiserede koncentrationer; 27 mindreårige; og selv-designet majors. Keuka College tilbyder også syv kandidatuddannelser og præ-professionelle programmer i tandplejen, jura, medicin, veterinærmedicin, optometri, apotek, og fysisk terapi.

EF-service har været en fast bestanddel af Keuka College oplevelse, da det blev grundlagt, og i dag, alle de 40-plus klubber på hjemmet campus er forpligtet til at gennemføre mindst en samfundstjeneste projekt hvert semester. Keuka College tilbyder 17 intercollegiate sport og en bred vifte af murene sportsgrene på sit hjem campus.

Gennem sine Accelereret Undersøgelser for voksne Program (ASAP), kollegiet tilbyder bachelor-grad færdiggørelse programmer i organisatoriske ledelse, strafferetlige systemer, socialt arbejde, og sygepleje, samt masteruddannelser i ledelse, strafferetlige administration og sygepleje på steder omkring New York state. Kollegiet udvider også uddannelsesmuligheder via internettet gennem sin Wertman Kontoret for fjernundervisning.

Keuka College er også en vigtig pædagogisk aktør i Stillehavsområdet, med 2.680 kinesiske studerende forfølger Keuka akademiets grader på fire partner universiteter, en af ​​de største tilmeldinger af enhver amerikansk college der opererer i landet. Yderligere 505 vietnamesiske studerende klarer ligeledes på to universiteter i Vietnam. Mere end 110 internationale studerende studerer på hjemmesiden campus.

Vores værdier

• Integritet. Hos Keuka College, opfører etisk og med integritet betyder at være ærlig, at holde løfter, og respektere ejendommen og interesser af andre. Vores personlige og professionelle integritet guider handlinger vores college samfund, støtter udviklingen karakter, wellness, og åndelighed af vores studerende, og gør os til en mere civilsamfund. Keuka College udvikler integritet og etisk adfærd i sine elever gennem pensum og ved konsekvent modellering af ærlige og ligefremme adfærd ved fakultetet, personale, administration og tidligere studerende.

• Akademisk Excellence. Hos Keuka College, akademisk ekspertise er central for skolens pædagogiske opgave, og høje forventninger er sat for studerende og fakultet ens. Vi værdsætter intellektuel præstation og stipendium, beskæftiger innovative og engagerende pædagogiske praksis for at udvikle det hele menneske, og understrege dyrkning af kritisk tænkning og kærlighed til læring. Akademisk ekspertise er ikke alene en funktion af de intellektuelle evner af akademiets studerende, men snarere er meget afhængig af kvaliteten og stringens af undervisningen / læringsprocessen.

• Student-centrering. Hos Keuka College, giver vi en holistisk læreproces fremme intellektuel og personlig vækst af hver elev. Studerende, lærere, personale og alumner er engageret på en måde, der forbinder læringsprocessen til verden uden for kollegiet. Gennem akademiske programmer, kollaborative partnerskaber og erfaringsbaseret læring erfaringer, Keuka College studerende udvide deres færdigheder og perspektiver karriere, personligt ansvar, wellness og civilt engagement.

• Mangfoldighed. Hos Keuka College, vi anerkender, respekt, og fejre vores forskelligheder. Vores samfund består af mange identiteter, der hver især indeholder et værdsat perspektiv. Vi fremmer et inkluderende miljø, hvor vi bevidst arbejde hen imod forståelse, respekt og værdsætte mangfoldighed. Dermed bevæger vi ud over tolerancen til forståelse og gensidig respekt.

• Globalt perspektiv. Hos Keuka College, der har et globalt perspektiv betyder at være fordomsfri, når du arbejder med mennesker med forskellig geografisk oprindelse og kulturarv - lære af dem, og de fra os. For at forberede de studerende til en verden af ​​det 21. århundrede, vi giver dem muligheder for at lære og interagere med andre kulturer, folkeslag og perspektiver. Student eksponering sker på mange måder - i klasseværelset gennem vores nationale og internationale akademiske programmer og læseplaner, og uden for klasseværelset gennem flere muligheder for at interagere med mennesker fra forskellige baggrunde og erfaringer.

• Stewardship. Hos Keuka College, vi er forpligtet til at bevare og opbygge vores arv til de kommende generationer, og at skabe en følelse af ansvar og engagement blev uddannet. Aktiv forvaltning er et etisk og institutionelle ansvar, der udtrykker forsigtig, forsigtig udnyttelse og forvaltning af vores ressourcer, herunder vores folk, finansielle beholdninger, naturressourcer og anlægsaktiver. Kollegiet og dets bestanddele har en moralsk og finansiel bydende nødvendigt at bruge vores mange og varierede ressourcer på måder, der er effektive, effektiv og bæredygtig.

• Borgerskab. Hos Keuka College, mener vi statsborgerskab omfatter aspekter af ledelse, service og social ansvarlighed. Alle medlemmer af Keuka College samfund stræber efter at være gode ledere og eksemplariske borgere. Effektive ledere og borgere udviser fælles træk af visdom, beslutsomhed, vision, følelsesmæssig intelligens, empati og social ansvarlighed. Vi modellere aktivt disse kvaliteter og mentor deres udvikling, hvilket viser og tilskynde eksemplarisk medborgerskab - lokalt, nationalt og globalt.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Spørgsmål