Keystone logo
Keystone College Online

Keystone College Online

Keystone College Online

Introduktion

Afvejning af de krav, som en karriere og familie kan være udfordrende. På Keystone College Vi mener, at dine uddannelsesmæssige mål kan opnås gennem en blanding af det virtuelle klasseværelse og den traditionelle klasseundervisning, ved at tage klasser gennem en af ​​vores dag, aften eller weekend-formater, under den traditionelle 15-ugers semester.

Online læring, undertiden benævnt e-learning, er en form for fjernundervisning. Online-kurser er leveret via internettet og kan tilgås fra enhver computer med en webbrowser. Enhver tid, ethvert sted, kan du logge ind på din virtuelle klasseværelse til at fuldføre en opgave, chatte med en klassekammerat, eller spørg din professor et spørgsmål.

Online-kurser kan være

Asynkron - leveret på din bekvemmelighed enhver tid eller sted Synkron - du er online på et bestemt tidspunkt

Hvad kan du forvente

Online-kurser er ideelle for dig af dit arbejde tidsplan eller familiemæssige forpligtelser ikke tillader dig at deltage i undervisningen på campus.

Du kan deltage i klasser fra komfort i dit hjem Du forventes at overholde tidsfrister for opgaver, som kan omfatte essays, quizzer, eksamener, forskning og gruppeprojekter. Du forventes at deltage i on-line diskussioner og aktiviteter. Du skal have selvdisciplin og motivation til at være en online læring.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • La Plume

    Keystone College, PO Box 50, One College Green

    Spørgsmål