Keystone logo
Kingston University BIng i Aerospace Engineering - Rumteknologi
Kingston University

BIng i Aerospace Engineering - Rumteknologi

London, Det Forenede Kongerige

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

På campus

* UK studerende: £9.250 pr. år | internationalt: £15.800 for det første år

Introduktion

Hvorfor vælge dette kursus?

Luftfartsteknik hos Kingston har et innovativt læseplan, fremragende forbindelser til industrien og banebrydende faciliteter. Kingston er det perfekte sted at studere aerodynamik, fremdrift, strukturer, dynamik og materialer.

Du vil sætte teorien direkte ud i praksis, anvende det, du lærer, til problemerne med rumfartsdesign og deltage i et gruppedesignprojekt.

Grunde til at vælge Kingston University

  • Både MEng og BEng (Hons) grader er akkrediteret af Royal Aeronautical Society (RAeS).
  • I år 4 af MEng-graden fortsætter du med at uddybe og udvide din ekspertise og påtage dig et større gruppedesignprojekt. Et specialiseret rummissionsanalyse- og designmodul vil dække design, omkostninger, logistiske og operationelle implikationer af rummissioner.
  • Faciliteterne inkluderer en Lear Jet, et 747'er cockpit, en flysimulator, en satellitjordstation, et raketlaboratorium og vindtunneller med åbne og lukkede kanaler.

Akkreditering

Aerospace Engineering MEng-kurset er akkrediteret af Royal Aeronautical Society for 2018-indgang og opfylder fuldt ud de akademiske krav til Chartered Engineer (CEng) og Incorporated Engineer (IEng) registrering.

Aerospace Engineering BEng(Hons)-kurset er akkrediteret af Royal Aeronautical Society for 2018-indgang og opfylder delvist de akademiske krav til Chartered Engineer (CEng) registrering og fuldt ud Incorporated Engineer (IEng) registrering.

Denne grad er blevet akkrediteret af Royal Aeronautical Society under en licens fra den britiske regulator, Engineering Council. Akkreditering er et tegn på sikkerhed for, at graden opfylder de standarder, der er fastsat af Engineering Council i UK Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC). En akkrediteret grad vil give dig noget eller hele den underliggende viden, forståelse og færdigheder til eventuel registrering som en Incorporated (IEng) eller Chartered Engineer (CEng). Nogle arbejdsgivere rekrutterer fortrinsvis fra akkrediterede grader, og en akkrediteret grad vil sandsynligvis blive anerkendt af andre lande, der har underskrevet internationale aftaler.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål