Keystone logo
Kühne Logistics University

Kühne Logistics University

Kühne Logistics University

Introduktion

Logistikuniversitet

Studer logistik paa verdens eneste logistikuniversitet!

Kühne Logistik University (KLU) er et privat, statsanerkendt universitet beliggende ved Hamborgs havn.

KLU er sponsoreret af Kühne-Stiftung og tilbyder et bredt spektrum af kurser og forskning i logistik, forsyningskæder og erhvervsledelse. Vores bachelor-, master- og PhD-programmer har internationale studerende, et fremragende fakultet, et intimt læringsmiljø og et stort erhvervsnetværk. Vores Executive MBA består af en række af seminarer og internationale sommer- og efterårsskoler, som giver fortræffelige muligheder for at udvikle ens faglige og praktiske kundskaber.

KLU er unikt paa grund af sit internationale fakultet og forskningsekspertise i logistik og relaterede erhvervsaspekter. Det er rangeret blandt de bedste universiteter i “Handelsblatt”s forskningsrangering i 2012 af fakulteter i erhvervsadministrations i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Hamborg, Tyskland

Intet bedre sted at studere logistik!

Med over fire millioner indbyggere er Hamborgs metropolområde en verstaaende by i fremgang, takket være aabningen af det Østeuropaeiske market og globaliseringen.

Denne metropol ved vandet er den østligste havn i Nordeuropa, hvilket gør den til den ideelle havn for Østeuropa. Som et globalt knudepunkt, der betjener oversøiske lande, Central- og Østeuropa og det baltiske område udnytter Hamborg optimalt sin placering ved samlingspunktet for den globale handel, håndteret af europæisk logistik.

Hamborgs historiske kerne er “Speicherstadt,” det tidligere varehusdistrikt, hvor verdens smukkeste varehuskompleks blev bygget i slutningen af det 19. århundrede. Paa denne baggrund er det moderne HafenCity under opbygning i det tidligere havneområde, og Kühne Logistik University er placeret lige her – i hjertet af Hamborg og lige ved vandkanten. De studerende kan finde alt de har brug for til at studere og føle sig hjemme hos os. Topmoderne udstyr, interaktiv undervisning og læsesale, topmoderne faciliteter, adgang til trådløst bredbånd, et godt forsynet bibliotek og adgang til relevante online databaser til forskning.

Indlæggelser

Placeringer

Placeringer
  • Kühne Logistics University - KLU Grosser Grasbrook 17

Spørgsmål