Keystone logo
Kodolanyi Janos University (KJU)

Kodolanyi Janos University (KJU)

Kodolanyi Janos University (KJU)

Introduktion

Kodolanyi Janos University (KJU) er et statsakkrediteret non-profit universitetstilbud, akademiske programmer inden for turisme og gæstfrihed, virksomhedsledelse, massemedier og kommunikation, samfundsvidenskab, historie, kultur- og sprogstudier. Udover de akademiske programmer tilbyder KJU også en bred vifte af post-sekundære, LLP-kurser for undervisere og praktikanter samt internationale semestre, sommerkurser, studieture og praktikprogrammer.

I Ungarn har KJU været banebrydende for udviklingen af e-baseret uddannelse på alle niveauer i overensstemmelse med EU-standarder understøttet af specialiseret anvendt forskning. Alle programmer udnytter den faglige viden hos kvalificerede fakultets- og professionelle undervisere samt gæsteforelæsere fra branchen og internationale partnere.

Vores mission er at bidrage til bestræbelserne på at styrke det europæiske konkurrencedygtige videregående uddannelsessystem og den internationale integration af ungarske videregående uddannelser. Som leder blandt almennyttige videregående uddannelsesinstitutioner er målet med KJU at være et center for ekspertise inden for uddannelse, innovation og forskning.

Hvorfor KJU?

Grunde til at få den valgte grad på KJU

KJU tilbyder unikke muligheder for elevernes iværksætteraktiviteter for at starte en selvstændig karriere.

 1. Nyd graden af ekspertise: Du kan udvikle faglige færdigheder til virksomhedstjenester i det 21. århundrede.
 2. Få et tilskud til international mobilitet: Du kan vælge at studere eller praktikere et semester i et andet europæisk land
 3. Samarbejde med fagfolk: Med vores bistand kan du udvikle dit faglige netværk
 4. Tag et kursus, studer og arbejd: I samarbejde med ungarske virksomheder kan vi tilbyde dig erhvervserfaring, herunder deltidsjob

KJU Model er førsteklasses tilbud

Det er stærkt internationaliseret

 • fordi den overholder UN Compact -modellen GLRI 50+20 Global Responsible Leadership anbefalet af EFMD WBSCSB -akkrediteringsbureauer i Europa og USA.

Det er yderst professionaliseret

 • fordi den kombinerer den nyeste viden om virksomhedsadministration og ledelse med en servicevidenskabelig tilgang.

Det har stor vægt på kvalitet

 • fordi den opfylder de europæiske ENQA, ASIANAPQN og amerikanske CHEA akkrediteringsnormer har vundet flere prestigefyldte nationale og internationale kvalitetspriser.

Statistik

 • Antal elever: 3000
 • Antal verdensomspændende partnere: 170
 • Graduate certifikater givet: 33000
 • Beskæftigelsesgrad inden for 6 måneder efter eksamen: 90 %

  Indlæggelser

  Alle internationale ansøgere, der opfylder optagelseskriterierne defineret af KJU-bestemmelserne, optages på det komplekse program, der består af et pre-bachelor eller pre-master (PREP) semester og det valgte bachelor- eller masterforløb. Studerende, der gennemfører PREP-semesteret med succes, opnår automatisk en plads i det valgte bachelor- eller masterkursus på KJU på betingelse af, at de har opnået bestået karakter ved udgangen af PREP-semesteret. De akademiske meritter (ECTS) vil blive anerkendt og overført til det valgte bachelor- eller kandidatstudie, hvilket betyder, at du allerede nu kan optjene halvdelen af de obligatoriske 30 ECTS for et akademisk semester af din valgte uddannelse.

  Adgangskriterier

  Bachelorstudier:

  • afsluttet ungdomsuddannelse, som giver ansøgere ret til at forfølge bachelorstudier i deres hjemland (gymnasial eksamensbevis)
  • God beherskelse af engelsk (minimum IELTS 5.0 eller tilsvarende)

  Masterstudier:

  • gennemførte bachelorstudier på 6 eller flere semestre (Bachelor Honours degree)*
  • God beherskelse af engelsk (minimum IELTS 5.5 eller tilsvarende)

  I tilfælde af MSc i Tourism Management og MSc i Enterprise Development accepteres kun en bachelorgrad opnået inden for samme studieretning (f.eks. turisme, catering, økonomi, handel, finanser osv.)

  Visumkrav

  Ansøgere, der kommer fra et land, der er pålagt visumpligt i henhold til Schengen-reglerne, skal ansøge om opholdstilladelse med henblik på studier og også et opholdstilladelsesvisum (D-visum).

  Med opholdstilladelsesvisumet (D-visum) kan du kun rejse ind i Ungarn én gang, og du må kun opholde dig med dette dokument i Ungarn i 30 dage.

  Ansøgning om opholdstilladelse i dit land

  Du skal indsende ansøgningspakken om opholdstilladelse på det ungarske konsulat, som opererer i dit eller det nærmeste land. Ved at kontakte konsulatet kan du bede om yderligere information, eller du vil blive guidet af vores repræsentant i dit land.

  Visumpakken med opholdstilladelse skal indeholde følgende dokumenter:

  • En udfyldt og underskrevet ansøgning om opholdstilladelse;
  • betaling af visumgebyret;
  • Et gyldigt pas (hvis gyldigheden skal overstige gyldigheden af det anmodede visum med mindst 3 måneder);
  • 1 pasfoto i farver (ikke ældre end 6 måneder);
  • støttedokumenter for skolegang (acceptbrev udstedt af KJU);
  • Støttedokumenter for indkvartering (bekræftelse af indkvartering udstedt af KJU);
  • Dokumenter, der attesterer underhold i Ungarn (notariseret bankkontoudtog; og/eller erklæringen fra forældrene om deres sponsorering af opholdet i Ungarn. Banklån til sponsorering accepteres ikke!);
  • Sygesikring eller tilsvarende økonomiske midler;

  Stipendier og finansiering

  Alle kandidatstuderende indskrevet i KJU med aktiv status er berettiget til Erasmus+ Mobilitetsstipendium til studier og/eller praktikophold i udlandet.

  Flere detaljer:

  Erasmus+ kontor:
  1139 Budapest, Frangepán St. 50-56
  Værelse: 007

  Erasmus+ koordinatorer:
  Annamária Bajusz (mobilitet til studier)
  Sara Szakony (mobilitet til praktik)

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Budapest

   1139 Budapest, Frangepán utca 50-56, , Budapest

   • Székesfehérvár

    8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1, , Székesfehérvár

    Spørgsmål