Keystone logo
L’école de Condé

L’école de Condé

L’école de Condé

Introduktion

École de Condé er benchmark for videregående uddannelser inden for design, illustration, fotografering, animationsbiografi og restaurering af arv. Dets kurser er registreret i National Directory of Professional Certifications (RNCP) niveau 6 og 7.

Træn dig til at blive designere og image-professionelle på højt niveau, der er i stand til at foregribe dybe samfundsmæssige ændringer, til at forpligte sig til transformation af verden, den digitale revolution og store økologiske problemer. Skabelse og design er kraftige løftestænger til at opfinde en bestemt ny verden.

Hver campus er et sted i livet, der praktiserer kollektiv intelligens og tilskynder initiativets ånd. Hos os kan du kultivere din oplevelse og dele den. Respekt og engagement fra hver sin lidenskab med tillid er afgørende.

Skolen praktiserer en opfindsom, åben, velvillig og krævende pædagogik i en kultur, der overgår sig selv. Det sigter mod at være et sted for konvergens mellem akademisk og kreativ ekspertise og tilpasning til konkrete situationer.

De er en del af de fire områder inden for design: grafisk design, arkitektur, interiør, produkt, mode inden for områderne digital oprettelse UX UI, fotografi af illustration og tegneserier, animation og gendannelse af arv.

Samarbejde mellem de studerende på disse forskellige kurser organiseres og opmuntres, så alle kan opleve deres komplementaritet.

Vores træningskurser giver dig mulighed for at opdage og opbygge dit kursus, når du gennemgår dine studier. Du vil være i stand til at opbygge dit professionelle netværk, hvilket letter din integration i arbejdslivet!

Uanset om det er gennem partnerskaber, praktikophold eller organisering af flere forretningsfora, er vi altid i tæt kontakt med den professionelle verden.

Netværket af syv campusser i Frankrig: Paris, Lyon, Bordeaux, Nice, Nancy, Marseille og Toulouse, to campusser i Italien med IAAD: Turin, Bologna og to campusser i Spanien Barcelona, Madrid tilskynder mobilitet og åbner for international: Erasmus program, internationale praktikophold og workshops ...

Placeringer

geopoint
  • Rue de la Benauge,59, 33100, Bordeaux

Spørgsmål