Keystone logo
L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

Introduktion

LUde.S. Det er født i 1999, som en forening, i Ticino, i Schweiz, ved initiativ af prof. Paolo Sotgiu, med henblik på at fremme og tilskynde alle former for kulturel udveksling og lærerige oplevelser, videnskabelig og forskning i Europa og andre steder som det frie universitet i Human Sciences and Technology - Ludes. Opløsning nr. 703 af 14. februar 2006, staten Rådet bemyndigede LUde.S. bruge navnet Private University i overensstemmelse med kunst. 14 para. 2 i lov om universitetet i italienske Schweiz, University of Applied Sciences i italiensk Schweiz og på Research Institutes of 03 oktober 1995 (LUSI / SUPSI; RL 5.3.1.1)

I 2014, efter ændringen af ​​artikel. 14 LUSI / SUPSI nævnt ovenfor, som tillader brug af udtrykket universiteter kun skoler akkrediteret af de relevante nationale eller inter-kantonale myndigheder, Det Frie Universitet i Human Sciences og Teknologi - Ludes er servicevirksomheden "Ludes sagl", omdanne deres struktur en campus, at campus Ludes Lugano, Lugano vært de mest prestigefyldte europæiske og internationale universiteter, og udvikle deres kurser, i henhold til pensum udarbejdet af de respektive universiteter vært.

I tråd med visionen om grundlæggeren Prof. Paolo Sotgiu, og efter næsten tyve års aktivitet i Schweiz, LUde.S. Han har for nylig stiftet et nyt campus i Malta, kaldet United UCM Campus Malta.

Udvidelse i Malta, UCM er nu i stand til yderligere at styrke sit sortiment af internationale indsats ved at frigive kvalifikationer, som kan sammenlignes med og anerkendt i mange lande, ikke kun i Europa, hvilket gør det lettere for de studerende at få udenlandske kvalifikationer (licens NCFHE n. 2015-011).

Nu er de tilbydes på Ludes Lugano Campus, de uddannelser af Semmelweis University og United UCM Campus Maltas højere læreanstalt.

Hvorfor studere på Ludes

At studere på LUde.S. Det betyder at blive, hvad det er: fuld person ansvarlig og åbne for hinanden og til verden.

Det er ikke bare for at lære de teknikker, til at erhverve de færdigheder, men også lære respekt og kærlighed til alt, der fremmer livet.

I erkendelse af værdien af ​​mennesker, dens potentiale og kapaciteter, altid vender den kultur og traditioner andre folkeslag.

Den pædagogiske tilgang LUde.S. aspirerer til at undervise at kende og forstå ikke kun andre, men også og især sig selv, hvilket letter den fremtidige faglige og relationelle liv, og dermed sætte 'et solidt fundament for enhver sti liv vil kalde os at gå.

Placeringer

  • Lugano

    Ludes Lugano Campus | Via dei Faggi 4, Quartiere La Sguancia, 6912, Lugano

Spørgsmål