Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Introduktion

Los Angeles College of Music (LACM) forbereder eleverne til at være ledere i musik og tilbyder bachelor- og Associate grader og diplom-programmer i Music Performance, Musik produktion, Sangskrivning, Composing til Visual Media and Music Business. Beliggende i hjertet af musik- og underholdningsindustrien, er fakultetet består af de nuværende førende musik fagfolk med en passion for at inspirere den næste generation. Skolen tilbyder en lang række virkelige verden spille situationer med professionelle musikere, ikke kun peers, hvilket gør det en af ​​de øverste musikskoler i dag. Den studerende består af talentfulde studerende fra hele verden, som partner sammen i en intim og støttende miljø for at lære at skabe, optage, udføre og markedet banebrydende musik i dagens konkurrenceprægede musikindustrien.

(Tidligere kendt som LAMA, The Los Angeles Music Academy.)

LACM er akkrediteret af den nationale sammenslutning af skoler for Music (NASM).

LA College of Music blev for nylig kåret som en af ​​"De 20 Bedste Musik Udestuer i USA" af TheBestSchools.org. Rangordningen hjemmeside opført LACM som nummer 16, over Bard College Conservatory of Music, McNally Smith, Colburn Conservatory of Music og musikere Institut. Af de nutidige musikprogrammer noteret på placeringerne, LACM rangerer # 1 på Vestkysten.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Pasadena

    Los Angeles College of Music | 300 South Fair Oaks Ave., 91105 , Pasadena

Spørgsmål