Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

Introduktion

The Los Angeles Film School ligger i hjertet af Hollywood og har siden 1999 tjent samfundet og dets studerende. Denne akkrediterede VA-godkendte institution tilbyder karrierefokuseret Bachelor of Science-grader i digital film, film, grafisk design, underholdningsvirksomhed og Animation ; samt videregående uddannelser i musikproduktion, lydproduktion og film . Dens faciliteter omfatter den historiske RCA bygning på 6363 Sunset Boulevard, og skolen tilbyder sine elever adgang til det samme udstyr, der anvendes af professionelle fagfolk. Hollywood Reporter kaldte The Los Angeles Film School "et af de bedst udstyrede private læringscentre i landet." The Los Angeles Film School fakultet for underholdningspersonale har optjent kreditter på en række store film, videospil og albums. Graduerede fra skolen har arbejdet med GRAMMY® og Oscar® nominerede og tildelte projekter. Alumni har modtaget priser på filmfestivaler verden over og udviklet multi platinum albums. "Vi udstråler intet andet end stolthed, når vi taler om vores kandidater. Deres mange priser og resultater er resultatet af vores elevernes hårde arbejde og engagement," siger Diana Derycz-Kessler, formand og administrerende direktør for The Los Angeles Film School . For mere information om The Los Angeles Film School , besøg venligst: www.lafilm.edu eller ring 323.860.0789. Los Angeles Filmskole "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Los Angeles Film School "/>

VORES HISTORIE

I foråret 1999 grundlagde en gruppe af Hollywood-fagfolk The Los Angeles Film School . Deres mål var at etablere en institution, hvor brancheveteraner kan dele deres viden om filmproduktion med en ny generation af filmskabere. alt = "Los Angeles Film School udvidede sine tilbud i 2004 med tilføjelsen af ​​Los Angeles Recording School optagelsesbevis program. I dag byder skolen på associerede og bachelorgrader i flere discipliner på tværs af underholdnings- og medieindustrien, herunder animation, spil , underholdningsvirksomhed, film, musikproduktion og billedkunst.

VORES MISSION

Mission of Los Angeles Film School er at inspirere eleverne med en opfindsom metode til uddannelse, der koncentrerer sig om forberedelse til karrieremuligheder i underholdningsindustrien. Vi gør dette med en læseplan, der integrerer teknisk viden med kunstnerisk efterforskning og kreativitet, undervist af et personale fra branchens fagfolk. Vores uddannelse er leveret gennem reflekterende undervisningsmetoder og praktisk undervisning i hjertet af Hollywood, verdens underholdnings kapital. Vores programmer er designet til at fordybe håbende talent i industriens praksis og nuværende teknologier, så de kan opdage deres individuelle stemmer gennem samarbejde og realisere deres karrieremål i underholdningsindustrien.

VORES KAMPUS

Campuset besidder for tiden over 250.000 kvadratmeter plads i hjertet af Hollywood, Californien med instruktionsfaciliteter placeret i den historiske RCA-bygning (6363 Sunset Boulevard), det ikoniske Ivar-teater (1605 Ivar Avenue), de professionelle kvalitetsstudier på Los Angeles Recording School (6690 Sunset Boulevard) og hovedkvarteret på 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Placeringer

  • Los Angeles

    The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Spørgsmål