Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Introduktion

Lancashire Law School Er stolt af sit nationale og internationale omdømme og tilbyder en række lov- og kriminologikurser på både bachelor- og postgraduate-niveau. Vores højt kvalificerede medarbejdere omfatter internationalt anerkendte forskningseksperter, prisbelønnede lærere og jurister med stor praktisk erfaring. Vi er stolte af at levere et levende, stimulerende og venligt miljø til at studere. Ansættelsesegnetheden er kernen i alt, hvad vi gør, og skolen har et fremragende ry inden for erhvervslivet, erhvervslivet for den imponerende kvalitet af sine kandidater, der bringer faglig kaliber, professionalisme og kommerciel opmærksomhed på arbejdspladsen.

OM SKOLEN

I løbet af de sidste 40 år har Lancashire Law School udviklet et fremragende internationalt ry for at levere kandidater, der går ind i den professionelle verden med de færdigheder, arbejdsgiverne søger. Undervisningsforløb er små og personlige, levende og intellektuelt stimulerende samt praktisk. Vores mål er at give dig en superlativ elevoplevelse, så du kan opnå det bedste ud af dit potentiale og uddanne dig godt rustet til at få indflydelse på den professionelle verden du vælger.

Skolen tilbyder en komplet portefølje af bachelor- og postgraduate-kurser, både i lov og kriminologi. Vores grundkursus kurser er alle valideret af de juridiske erhverv som kvalificerende lov grader giver eleverne mulighed for at forfølge den faglige side af uddannelse som enten en advokat eller barrister. Vores kriminologi kurser giver eleverne mulighed for at kritisere strafferet og strafferetligt system fra et socialt, økonomisk og kulturelt synspunkt og for at forfølge karriere inden for de bredere offentlige og samfundsbaserede tjenester. Skolen tilbyder også en bred vifte af fortsatte faglige udviklingsmuligheder, hvoraf mange er skræddersyet til de enkelte interessenters behov.

Skolen har til formål at:

  • Være sektorsledende inden for levering af lov og kriminologi uddannelse
  • Opretholde et læringssamfund baseret på innovation og ekspertise og forpligtet til at maksimere styrker og opnåelse
  • Opretholde et forskningsmiljø, der har indflydelse på lov, strafferet og politik
  • Sikre den størst mulige adgang til uddannelse for alle med evnen og engagementet til at lykkes
  • Integrere overførbare færdigheder i hele læseplanen for at maksimere studerendes beskæftigelsesegnethed

FORSKNING

Som lovskole supplerer vi vores engagement i akademisk og professionel juridisk uddannelse med høj kvalitet forskningsaktivitet. Forskningspersonale har indgået og opnået fremragende resultater i alle nationale forskningsøvelser siden 1990'erne, og vores forskningsbevis fortsætter med at påvirke retsafgørelser, politikudvikling og lovreform i Storbritannien, Europa og mere bredt på den internationale arena. Vores medarbejders ekspertise informerer ikke kun vores bacheloruddannelser, men også vores undervisede og forskningsbaserede ph.d.-grader.

Placeringer

  • Lancashire

    Lancashire Law School, University of Central Lancashire, PR1 2HE, Lancashire

Spørgsmål