Keystone logo
Lancaster Bible College Criminal Justice Bachelor of Arts
Lancaster Bible College

Criminal Justice Bachelor of Arts

Online USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvis du har en lidenskab for at bringe genoprettende retfærdighed til verden gennem din karriere og forhold til Kristus, kan dette være det vigtigste for dig.

Det strafferetlige program på Lancaster Bible College vil forberede de studerende til at udfylde forløsende roller i vores større samfund. Vi har designet kurser, praktikophold, studerendes arbejde og instruktørinteraktion for at hjælpe studerende med at fremme bibelsk retfærdighed og Kristi kærlighed i tjeneste for mennesker i det offentlige rum. Studerende vil tage klasser i strafferetlige områder, der fokuserer på retshåndhævelse og korrektioner, og juridiske studier, der fokuserer på juridisk begrundelse og giver eksponering for dem, der er interesseret i advokatyrket. Gennem akademisk strenghed og praktisk træning lærer kristne fagfolk i LBC's strafferetlige program eleverne hvordan de udlever evangeliet i samfundet, udmærker sig inden for deres valgte områder og styrker deres tro på det arbejde, som Gud kalder dem.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Criminal Justice Administration (BSc)
  • Carson, USA
 • Criminal Justice Administration
  • Carson, USA
 • Bachelor of Science in Corrections and Juvenile Justice Studies
  • Richmond, USA
  • Online