Keystone logo
Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Introduktion

Landmark Baptist College er et bibelskole, der er et ministerium for Landmark Baptist Church. Vores hovedmål er at træne mænd og kvinder til at tjene Herren i en lokal kirkeindstilling.

Som barn tilbragte pastor Carter sine tidlige år med at vokse op i det sydlige Georgien; men da han var omkring otte år gammel, flyttede hans familie til Haines City-området. Der tilbragte han resten af sin barndom og dimitterede fra det lokale gymnasium i byen. Efter eksamen, arbejdede han i lokalområdet og kørte biler i sin fritid. Han blev hurtigt en meget vellykket racerbilfører og en velkendt favorit i hele det centrale Florida-område.

Omkring samme tid stolede pastor Carter på Kristus som sin frelser, efter at den unge dame, han ønskede at date, insisterede på, at han deltog i en grundlæggende baptistkirke med hende. Den unge dame, Sonja, blev senere hans kone, og de flyttede til Winter Haven, Florida-området. Pastor Carter deltog i bibelskolen i Lakeland, Florida, og accepterede derefter sit første pastorat i Gant Lake, Florida.

Placeringer

Placeringer
  • East Hinson Avenue,810, 33844, Haines City

Spørgsmål