Keystone logo
Langston University

Langston University

Langston University

Introduktion

Velkommen til Langston University 's School of Business. Vi er nationalt akkrediteret af Accreditation Council of Business Schools and Programs (ACBSP) og er forpligtet til at gøre din oplevelse i Langston behagelig og gavnlig for din fremtidige karriere. School of Business 'mission er at give studerende førstehånds eksponering for forretningspraksis og teori, der vil udstyre dem med de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i erhvervslivet.

Skolen giver eleverne et klart sæt etiske og professionelle forventninger til adfærd gennem en læseplan, der udsætter studerende for meningsfulde applikationer i den virkelige verden. Studerende på Handelshøjskolen har flere gradsindstillinger, herunder: Regnskab, Forretningsadministration, Computervidenskab og en Master of Entrepreneurial Studies.

Handelshøjskolen tilbyder også muligheden for at afslutte en grad online til studerende, der har afsluttet 60 timer. Jeg opfordrer dig til at drage fordel af de mange ressourcer, Langston University tilbyder dig. Jeg er overbevist om, at du vil finde dine år på Handelshøjskolen som givende.

Placeringer

  • Langston

    Sammy Davis Junior Drive,701, 73050, Langston

    Spørgsmål