Keystone logo
Laramie County Community College

Laramie County Community College

Laramie County Community College

Introduktion

Laramie County Community College ( LCCC ) har til opgave at transformere vores studerendes liv gennem kraften af inspireret læring.

Vi er alle bundet af en grundlæggende forståelse for, at vores studerende, uanset hvordan de ankommer til Laramie County Community College , længes efter et bedre liv ved at engagere sig i processen med at tilegne sig viden. Således er vi tvunget til at hjælpe denne transformation ved at tilbyde forskellige pædagogiske oplevelser designet til at være inspirerende for alle dem, der er involveret i læringsprocessen. Mens vi erkender, at vores arbejde er forskelligt, er hele det arbejde, vi udfører, baseret på de fire grundlæggende elementer i den omfattende community college-mission: At forberede folk til at få succes akademisk med college-niveau læring (akademisk forberedelse) At engagere vores studerende i læringsaktiviteter, der vil forberede og fremme dem gennem forfølgelsen af en kandidatgrad (transferforberedelse); At udvikle enkeltpersoner til at komme ind eller komme videre i produktive, livsopfyldende erhverv og erhverv (udvikling af arbejdsstyrken); For at berige samfundene tjener vi gennem aktiviteter, der stimulerer og opretholder et sundt samfund og økonomi (samfundsudvikling).

Udover at holde kredit- og ikke-kreditklasser plus college-arrangementer på Laramie County Community College campus åbner kollegiet også sine døre for samfundet til konferencer, arrangementer, fester og træning.

Kontoret for faciliteter og begivenheder tilbyder leje af faciliteter og leje af udstyr til offentlige agenturer, private virksomheder, grupper og enkeltpersoner.

Placeringer

geopoint
  • East College Drive,1400, 82007, Cheyenne

  • Boulder Drive,1125, 82070, Laramie

  • Elm Street,607, 82082, Pine Bluffs

Spørgsmål