Keystone logo
Laramie County Community College Bachelor of Applied Science i Healthcare Administration
Laramie County Community College

Bachelor of Applied Science i Healthcare Administration

0 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Bachelor of Applied Science in Healthcare Administration blev udviklet til studerende, der har afsluttet en Associate of Applied Science (AAS) grad. Dette program er beregnet til studerende, der har erfaring inden for sundhedsområdet og søger at fremme deres uddannelse til at gå ind i ledelses- eller administrative roller. Tidligere erhvervserfaring inden for sundhedsområdet er ikke påkrævet; det tilskyndes dog stærkt.

Dette program vil give et fundament i forretningsfærdigheder og sundhedsspecifikt indhold for at hjælpe kandidater med at navigere i de unikke udfordringer ved ledelsen i sundhedsindustrien.

Studerende vil studere regnskab, økonomi og ressourcestyring. De vil undersøge love og politikker samt etik omkring sundhedsydelser. Studerende vil også fokusere på kommunikation og menneskelige ressourcer.

Bachelor of Applied Science grad i Healthcare Administration er designet til studerende, der har afsluttet en Associate of Applied Science grad fra en regionalt godkendt institution for videregående uddannelse eller teknisk uddannelsesudbyder. Graden er beregnet til studerende, der har ekspertise inden for et specifikt teknisk område, erfaring med at arbejde inden for dette felt og søger at fremme deres uddannelse og gå ind i ledelses- eller administrative roller ved at udfylde kravene til en bachelorgrad.

Kandidater fra dette program arbejder typisk i administrative stillinger på hospitaler, klinikker, folkesundhed og en række andre sundhedsfaciliteter:

Medicinske og sundhedsmæssige ledere

Ledelsesanalytikere

Kliniske dataadministratorer

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • BS i sport marketing og administration
  • Aberdeen, USA
 • Bachelor of Business and Administration (Specialiseringer: Business, Finance, Governance)
  • Wrocław, Polen
 • Grad i administration
  • São Paulo, Brasilien
  • Rio de Janeiro, Brasilien
  • + 1 Mere