
BA in
Bachelor i turisme og gæstfrihed ledelse Larnaca College

Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Det er en spændende mulighed for at kombinere dine studier i Hospitality Management med en undersøgelse og karriere fokus på Hotel Management. Vores vej trækker på både omfattende teoretisk viden og dag-til-dag ved, hvordan og er designet til folk, der ønsker at udvikle og opgradere deres karriere i hotelbranchen. Kandidater i dette program, derfor fordel af en række attraktive karrieremuligheder siden restauration og turisme felt er den hurtigst voksende beskæftigelse sektor i økonomien i Cypern.
BA i Turisme i Hospitality Management
KURSUS CODE Kursustitel
vigtig forudsætning
- HOSP-100 INTRODUKTION TIL hotelbranchen R
- TOU-100 INTRODUKTION TIL rejser og turisme R
- GER-100 TYSK SPROG I R
- DAN-200 engelsk skriftligt R
- CSC-105 computerprogram R
- HOSP-102 INTRODUKTION TIL hotel- og restaurationsbranchen MANAGEMENT R
- TOU-200 AIRLINE OG REJSE DRIFT R
- DAN-210 ADVANCE ENGELSK R
- GER-102 TYSK SPROG II R
- ACC-103 REGNSKAB I R
- HOSP-200 FRONT OFFICE DRIFT R
- HOSP-202 husholdning OG VEDLIGEHOLDELSE MANAGEMENT R
- GRE-100 græske sprog jeg R
- TMGT-101 INTRODUKTION TIL MANAGEMENT R
- ACC-203 REGNSKAB II R
- HOSP-206 ONTRODUCTION TIL mad og drikke MANAGEMENT R
- HOSP-208 mad og drikke OMKOSTNINGSSTYRING R
- GRE-102 græske sprog II R
- BUS-201 ERHVERVSKLIMA R
- MGT-202 organisatorisk adfærd R
- HOSP-300 restaurant operationer MANAGEMENT R
- DAN-300 ERHVERVSKOMMUNIKATION R
- MTH-102 MATHS R
- ECO-104 Mikroøkonomi R
- HOSP-302 FACILITETER LAYOUT OG DESIGN R
- MTH-204 STATISTIK R
- HRM-305 Human Resource Management R
- MKT-303 MARKETING R
- TOU-306 International Hospitality og turistindustrien R
- TOU-308 Bæredygtig turisme R
- ECO-205 Makroøkonomi R
- MIS-214 Management Information System R
- MGT-301 DRIFT MANAGEMENT R
- HOSP-400 STYRING kvalitet i restaurationsbranchen R
- HOSP-402 restauration og turisme LOV R
- BUS-212 iværksætterkultur: NEW VENTURE DEVELOPMENT R
- HRM-402 MEDARBEJDER FORHOLD R
BUSINESS VALGFAG
- CSC-302 INTRODUKTION TIL E-BUSINESS E
- FIN-304 REGNSKABSAFLÆGGELSESPROCESSEN E
- FIN-403 økonomisystemer og REVISION E
- BUS-404 FORRETNINGSSTRATEGI E
- MKT-405 REKLAME OG FREMME E
- MKT-401 MARKETING INTELLIGENS E
- BUS-224 BUSINESS OG SAMFUND E
- SOC-205 FORSTÅ SOCIAL CHANGE E
- MKT-321 SOCIAL MARKETING E
- BUS-342 INTERNATIONAL BUSINESS E
- ECO-323 PENGE OG BANKER E
- ECO-325 Udviklingsstudier POLITIK E
- MKT-412 INTERNATIONAL MARKETING STRATEGI E
- MKT-414 Forbrugeradfærd E
- BUS-424 BUSINESS POLITIK OG Corporate Strategy E
GENERELT UDDANNELSE
- BUS-324 CHANGE og kreativitet i ORGANISATIONER E
- HST-105 EUROPÆISK HISTORIE E
- HST-100 CYPERN HISTORIE E
- LOV-423 FOLKERETTEN i det moderne samfund E
- LAW-424 MENNESKERETTIGHEDER OG international orden E
- BUS-326 EUROPÆISK INTEGRATION E
- FRE-100 FRENCH SPROG I DA
- FRE-102 FRENCH SPROG II E
- SCO-100 INTRODUKTION til sociologien E
- PSY-100 INTRODUKTION TIL PSYKOLOGI E
Restauration og turisme VALGFAG
- HOSP-304 møder, arrangementer og KONFERENCE MANAGEMENT E
- TOU-300 Special Interest TURISME E
- HOSP-316 INNOVATION I hotel-og turistsektoren E
- HOSP-318 aktuelle emner i gæstfrihed E
- TOU-322 RURAL TURISME E
- TOU-324 TURISME, HERUTAGE OG SAMFUND E
- HOSP-114 SUMMER Practicum I (Non-Credit) Ε
- HOSP-214 SUMMER Practicum II (Ikke-Credit) Ε
- HOSP-314 SUMMER Practicum III (Non-Credit)