
Bachelor in
Bachelor i integreret fødevarevidenskab Le Cordon Bleu University Ottawa

Stipendier
Introduktion
Kombinerer kulinarisk kunst, ernæring og fødevarevidenskab
Bachelor of Integrated Food Sciences, den første af sin art i Canada, er et innovativt tværfagligt program, der leveres sammen af University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til at lede i enhver branche, hvor mad spiller en nøglerolle, herunder sundhedspleje, uddannelse, gæstfrihed, forretning eller forskning og udvikling. Kandidater fra dette program vil have en bred og omfattende forståelse af madrelateret praksis og vil være udstyret til at give strategisk ledelse og operationel vejledning i kommercielle omgivelser.
"Dette partnerskab forbinder eksperter fra to verdenskendte institutioner for at levere et unikt program, der er rettidigt og udfylder et vidensgab i branchen. Kandidater vil have færdighederne og erfaringen til at være førende i enhver branche, hvor mad spiller en rolle."
Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa Chef Instruktør