
BA in
Bachelor i fødevarer videnskab og teknologi Lebanese International University

Introduktion
Bachelor i Food Science and Technology
Programmet omfatter følgende kurser:
Mad Service Management
Det diskos teknikker til styring af funktionelle drift food service: Indkøb, budgetter og økonomistyring. Den vil fokusere på udviklingen af små og store madlavning færdigheder, menu planlægning og standard opskrift manipulation i overensstemmelse med kosten ændringer. Det vil også udvikle de nødvendige færdigheder og videngrundlag for at hjælpe med og forvalter levering af måltider via en institutionel food service. Aspekter af organisatorisk design, ledelse, motivation, forhandling, ressourcestyring, marketing, produktion, sikkerhed og hygiejne spørgsmål drøftes. Forudsætninger: ledelse af organisationer (principper for ledelse, introduktion til ledelsen), NUTR 250, BMGT200..
Teknologi af fødevarer Anvendelse af bioteknologi til produktion af råvarer, samt til produktion, forarbejdning, opbevaring, emballering, udarbejdelse af rood produkter drøftes kort. Introduceres forskellige kemiske, mikrobiologiske og fysiske ændringer, som opstår til fødevarer. Forudsætninger: ENGL 150
Grundlæggende ernæring
Introduktion til videnskaben om ernæring. Undersøgelse af principperne om ernæring og deres anvendelse inden for begreberne for wellness, fitness og sundhed, personlig rood valg, fødevarer grupper og guider, valg af ernæringsrigtig kost og kost planlægning, grundlæggende oplysninger om næringsstoffer og energi og deres kilder, identificere sandheder og usandheder blandt annoncerede anprisninger af fødevarer, i tillæg til de nuværende kontroversielle spørgsmål om tilskud og populære kostvaner diskuteres.