Keystone logo
Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Liaoning University of Technology

Introduktion

Grundlagt i 1951, Liaoning University of Technology (LUT) er et provinsielt universitet for videregående uddannelse. Det er et multifacet universitet med ingeniørfag som specialitet, samt tilbyder undervisning inden for videnskab, liberal kunst, økonomi og ledelsesstudier. I øjeblikket tjener det over 18.000 undergraduates og 578 postgraduates.

LUT har 21 gymnasier og fakulteter. Der tilbydes 47 syv specialer og fireogtyve postgraduate specialer, som omfatter 7 første niveau master grader og 37 anden klasse master grader dækker 9 felter af autoriseret Engineering Master grad, 13 højere erhvervsuddannelse specialiteter. LUT har 3 nationale nøglelaboratorier, provinsielle nøglelaboratorier, 5 centrale og lokale medforbundne laboratorier af overordnet disciplin og 2 provinsielle forskningscentre inden for ingeniørteknologi.

LUT har et team på 1, 278 medarbejdere. Blandt de 780 fuldtidslærere er der 148 professorer, 300 lektorer, en kursusleder anerkendt af Undervisningsministeriet, 57 universitetsniveau ledere, akademiske ledere og fremragende unge kerne lærere. Vores professorer har dokumenteret en stærk videnskabelig forskning. I de sidste fem år har de gennemført mere end 500 videnskabelige forskningsprojekter; og har modtaget 25 præmier på provinsniveau og offentliggjort over 4, 000 akademiske afhandlinger, hvoraf 110 blev indarbejdet i tre vigtige internationale dokumentsøgninger.

I overensstemmelse med de krav, der er fastsat af det skiftende globale marked, fokuserer LUT på at forbedre elevernes overordnede forståelse af verden omkring dem og forbedre elevernes kreative og praktiske evner. De højt kvalificerede LUT- kandidater er blevet hilst velkommen af ​​alle erhverv, og i de seneste år har beskæftigelsen været over 98 procent.

Skolen for International Uddannelse hos LUT er ansvarlig for internationalt samarbejde, rekruttering og ledelse af internationale studerende. LUT har gennemført international udveksling og samarbejde siden 1985. I de senere år har universitetet etableret adskillige udvekslingsprogrammer med mere end 20 udenlandske universiteter. LUT sender studerende til USA, Tyskland, Storbritannien, Korea, Singapore, Japan og Australien. Internationale studerende kan få kandidatbeviser og bachelorgrader samt kandidatgrad. Hidtil har vi haft studerende fra USA, Korea, Japan, Slovenien og Pakistan. Vores kinesiske træningscenter tilbyder gratis kinesiske lektioner for alle studerende. For at give eleverne en bredere viden om kinesisk kultur arrangerer vi også klasser som Kung Fu, kalligrafi og traditionelle kinesiske musikinstrumenter.

LUT campus er en af ​​"Haveenheder" i Liaoning. Studenterboligen er komfortabel, velordnet, fuld af kulturel atmosfære og praktisk til shopping og rejser. Cafeterierne på campus serverer forskellige stilarter af mad og nyder stor glæde af vores studerende og medarbejdere.

Efter 65 års bestræbelser har LUT etableret en unik campus tradition og akkumuleret værdifuld åndelig rigdom. I dag gør alle lærere og medlemmer af LUT vores universitet stærke ved reform og udvikling med deres begejstring for at opnå et provinsielt førsteklasses universitet kendt af hele nationen og bidrage til vores nationale og lokale udvikling.

Placeringer

  • Jinzhou

    Hankou St, Guta Qu, Jinzhou Shi, Liaoning Sheng, , Jinzhou

    Spørgsmål