Keystone logo
Lincoln University of Missouri

Lincoln University of Missouri

Lincoln University of Missouri

Introduktion

Ved afslutningen af borgerkrigen tog soldater og officerer fra det 62. amerikanske farvede infanteri, stationeret i Fort McIntosh, Texas, men primært sammensat af missourianere, skridt til at etablere en uddannelsesinstitution i Jefferson City, Missouri, som de kaldte Lincoln Institute. .

Medlemmer af det 62. farvede infanteri bidrog med $ 5.000; dette blev suppleret med ca. $ 1.400, givet af det 65. farvede infanteri. Den 14. januar 1866 blev Lincoln Institute formelt etableret under et organisationsudvalg. I juni samme år blev det inkorporeret, og komitéen blev en bestyrelse. Richard Baxter Foster, en tidligere første løjtnant i det 62. infanteri, blev udnævnt til den første rektor for Lincoln Institute. Den 17. september 1866 åbnede skolen sine døre for første klasse i en gammel rammebygning i Jefferson City.

I 1870 begyndte skolen at modtage hjælp fra staten Missouri til læreruddannelse. I 1871 flyttede Lincoln Institute til den nuværende campus. College-niveau arbejde blev tilføjet til læseplanen i 1877, og gennemgangen af Normal School Law tillod Lincoln kandidater at undervise for livet i Missouri uden yderligere undersøgelse. Lincoln Institute blev formelt en statsinstitution i 1879 med deeding af ejendommen til staten. Under den anden Morrill Act af 1890 blev Lincoln en institution for jordbevilling, og det følgende år blev industrielle og landbrugskurser føjet til læseplanen.

Placeringer

Placeringer
  • Chestnut Street,820, 65101, Jefferson City

Spørgsmål