Keystone logo
Link Campus University

Link Campus University

Link Campus University

Introduktion

Università degli Studi LINK er et moderne universitet med et gammelt hjerte, der inkarnerer et åbent og inkluderende fællesskab. Det tilbyder en tværfaglig uddannelse, der beriger den studerendes kultur og færdigheder, mens den giver værktøjer i den virkelige verden til at opdage deres talenter og tackle udfordringerne i den professionelle verden. Gennem et innovativt udvalg af grader, delvist lettet af universitetets konsekvente samarbejde med virksomheder og institutioner, giver Università degli Studi LINK de studerende i stand til at være hovedpersonerne i deres personlige, kulturelle og professionelle veje. Professorer formidler ikke kun den mest opdaterede viden, men engagerer sig også aktivt med studerende i laboratorier og seminarer for at eksperimentere og styrke bløde færdigheder. Sameksistensen af dialog og interaktion, teori og praksis sker problemfrit uden barrierer, hvilket fremmer en kreativ blanding.

Universitetet fungerer som et knudepunkt, der samler viden, produktion og forskning og udvikling for at fremme kreative og videnskabelige talenter, skabe muligheder og nye perspektiver. Beliggende i hjertet af Rom udgør hovedcampus ved Casale di San Pio V, et storslået historisk kompleks bygget i midten af det 16. århundrede på ordre fra pave Ghislieri, en inspirerende ramme for akademiske sysler. Med yderligere to campusser i Napoli og Città di Castello (PG) har Università degli Studi LINK udvidet sin rækkevidde gennem årene. Università degli Studi LINK har etableret et netværk af virksomheder, organisationer og foreninger for at forbedre deres studerendes beskæftigelsesegnethed. Aktiviteter og kurser er skræddersyet til at imødekomme de behov, som virksomheder, den tredje sektor og offentlige forvaltningsorganer giver udtryk for. Som svar på en studerende, der ønsker at udvikle deres ideer til produktive virksomheder, har universitetet oprettet en opstarts- og spin-off-enhed, der tilbyder værdifuld rådgivning og coaching.

At studere på et universitet med en stærk innovativ ånd, eksperimentere med ens talenter og opholde sig i et miljø med sjælden skønhed bidrager alt sammen til udviklingen af færdigheder og evner, der er afgørende for personlig og professionel vækst, hvilket fremmer konkurrenceevnen i en verden i konstant forandring.

Alle undervisningsaktiviteter, der kræves af hvert program (forelæsninger, workshops, seminarer, konferencer osv.) foregår ansigt til ansigt, men studerende med visse krav kan også deltage via livestreaming, uanset hvor de er, og interagere live med klasseværelset.

Undervisningsmateriale forbliver tilgængeligt, så eleverne kan gennemføre deres uddannelse.

Placeringer

  • Rome

    Via del Casale di San Pio V,44, 00165, Rome

Spørgsmål