Keystone logo
Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Introduktion

Siden 1927 har Long Beach City College været kernen i samfundet, der leverer uddannelsesprogrammer med en forpligtelse til ekspertise inden for studerendes læring i et kulturelt forskelligartet og levende miljø.

Kollegiet voksede hurtigt under og efter Anden Verdenskrig og tilføjede Pacific Coast Campus, tidligere Hamilton Junior High, i 1949. Talrige udvidelsescampusser og satellitsteder blev tilføjet, da væksten fortsatte i begyndelsen af 1970'erne. Som et resultat af statsretten adskilt kollegiet sig fra Long Beach Unified School District og blev det uafhængige Long Beach Community College District med sit eget lokalt valgte bestyrelsesråd.

Long Beach City College har fortsat et fortjent ry for ekspertise for sine instruktionsprogrammer, og dets kandidater opnår en enorm succes efter at have overført til fireårige gymnasier eller kommet ind i arbejdsstyrken. Kollegiets omdømme forbedres yderligere af nøglepartnerskaber og økonomiske udviklingsinitiativer. Med sine mange præstationer er LBCC godt positioneret til at bygge videre på sin tradition for succes med at tjene samfundet i generationer fremover.

Placeringer

geopoint
  • California 1,1305, 90806, Long Beach

Spørgsmål