Keystone logo
Los Angeles Pacific College

Los Angeles Pacific College

Los Angeles Pacific College

Introduktion

Los Angeles Pacific College (LAPC), 3325 Wilshire Blvd. Suite 550, Los Angeles, CA 90010, blev stiftet i 1993. Siden 2004 har institutionen været en S Corporation og opereret under det lovlige navn Los Angeles Pacific College .

LAPC modtog godkendelse til at fungere som en gradbevillende institution under California State Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE) i henhold til afsnit 94900 i California Education Code. Denne institution er en privat institution, der er godkendt til at fungere af California Bureau for Private Postsecondary Education. Godkendelse til drift betyder, at institutionen overholder minimumsstandarderne indeholdt i California Private Postsecondary Education Act of 2009 (som ændret) og Division 7.5 i afsnit 5 i California Code of Regulations.

LAPC fortsætter med at ændre og forbedre sin læseplan for at imødekomme de skiftende behov hos potentielle studerende og arbejdsgivere. Ved at fremme deres færdighedsudvikling forbereder LAPC sine studerende til at imødekomme behovene hos amerikanske virksomheder og industrier, hvor de kan komme andre såvel som sig selv til gode.

Placeringer

  • Los Angeles

    Wilshire Boulevard,3325, 90010, Los Angeles

    Spørgsmål