Keystone logo
Lycoming College

Lycoming College

Lycoming College

Introduktion

Lycoming College nyder sin nuværende status som et nationalt liberalt kunst- og videnskabshøjskole, hovedsageligt fordi dets ledere har forblevet standhaftige over for traditionen etableret af dets grundlæggere, idet de mener, at den bedste forberedelse en person kan have til et lykkeligt og vellykket liv er tid brugt på at studere den liberale kunst og videnskab.

Lycoming College er forpligtet til princippet om, at en liberal kunstuddannelse giver et fremragende fundament for et informeret og produktivt liv. Derfor tildeles Baccalaureat-graden (Bachelor of Arts eller Bachelor of Science) til den studerende, der har gennemført et uddannelsesprogram, der inkorporerer de to principper for en liberal kunstuddannelse kendt som distribution og koncentration.

Formålet med fordelingsprincippet er at sikre, at den studerende opnår intellektuel bredde gennem studiet af kunst, humaniora, matematik, natur- og samfundsvidenskab og moderne eller gamle sprog og deres litteratur. Målet med koncentrationsprincippet er at tilvejebringe dybde af læring gennem afslutning af et studieprogram i hver disciplin eller fagområde kendt som hovedfag. Effekten af begge principper er at formidle viden, inspirere undersøgelser og tilskynde til kreativ tanke.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • College Place,One, 17701, Williamsport

Spørgsmål