Keystone logo
Manipal Academy of Higher Education Dubai

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Introduktion

Manipal Academy for Higher Education, Dubai Campus er en grencampus af MAHE (Synes at være universitet), Manipal India med over 64 års arv; 400.000+ Alumni & den største private anses for at være universitet i landet, der tilmelder over 28.000+ studerende på tværs af 23 discipliner hvert akademisk år.

Manipal University etablerede nu MAHE sin tilstedeværelse i Dubai, UAE i år 2000. På nuværende tidspunkt tilmelder det over 1.800 studerende fra 40+ nationer over hele kloden og er et indisk multidisciplinært universitet i regionen.

MAHE Dubai flyttede ind i dets ikoniske moderne campus i september 2011. Spredt over 750.000 kvadratmeter bebygget område kan det spredte campus rumme over 5000 studerende. Bortset fra moderne specialbyggede klasseværelser, huser den nye campus i Dubai International Academic City (DIAC) banebrydende laboratorier inden for ingeniørarbejde, ledelse, bioteknologi og informationsteknologi, og det er også hjemsted for nogle af regionens bedste studios og workshops til programmer inden for medier & kommunikation & interiørdesign.

På campus findes også et spredt bibliotek, cafeteria, rigelig indendørs og udendørs sportsfaciliteter, herunder en atletikbane, tennisbaner, et fitnesscenter og et fitnesscenter og et rekreationscenter for drenge og piger. Hele campus er Wi-Fi aktiveret.

Ud over akademikere får studerende ved MU, Dubai rig eksponering for arrangementer uden for læseplanerne, sportsaktiviteter og andre kulturelle begivenheder.

Årsager til at vælge bachelorprogram på MAHE Manipal, Dubai Campus

 • Meget erfarne & fremherskende fakulteter - 60+ års ekspertise
 • Anvendelsesorienteret og industrielignet pensum
 • Dedicated Placement Cell og support services
 • Bedst i klasselaboratorier og -faciliteter
 • Udvidede globale samarbejder og akademiske partnerskaber
 • Omfattende udendørs og indendørs sportsfaciliteter
 • Studerende fra 40 lande

Testimonial

"Det var under mit internationale akademiske besøg i Vietnam, at jeg var i stand til at udforske mig selv bedre som person og skubbe mine egne grænser."
Bhavana
Alumni Manipal Academy for Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"Det er et dejligt sted at møde mennesker fra forskellige hjørner af verden."
Prashid Poonith
StudentManipal Academy for Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"Den oplevelse, jeg fik, mens jeg arbejdede for de studerendes klubber her og forsøgte at nå realistiske mål, er det, der bragte det bedste ud i mig."
Alex Anto
AlumniManipal Academy for Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"MAHE Dubai er blevet et hjem væk fra hjemmet. Jeg elsker klasserne og hvordan mine professorer interesserer sig for hver studerende."
D'Atra Monroe
Student Manipal Academy for Higher Education - MAHE, Dubai Campus

Placeringer

 • Dubai

  G04,Dubai International Academic City (DIAC) PO Box 345050, , Dubai

  Spørgsmål