Keystone logo
Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Introduktion

Mansfield University of Pennsylvania byder dig velkommen!

Grundlagt i 1857, Mansfield University Kombinerer de bedste kvaliteter af et lille liberal arts college med ressourcer fra et omfattende offentligt universitet. Vi registrerer i øjeblikket 2000 studerende Hvem kan vælge imellem 40 uddannelser og 47 mindre programmer. Vores forhold mellem elev og fakultet er 16: 1. På grund af vores lille størrelse får vores studerende individuel opmærksomhed og arbejder tæt sammen med deres professorer på forskning og andre projekter. Udenfor klasseværelset kan eleverne vælge mellem mere end 100 campus klubber og organisationer Og deltage i intramural sport eller deltage i vores atletiske hold.

Campus

Vores campus ligger i de smukke bjerge i Nord-centrale Pennsylvania, I et område noteret for dets sikkerhed, livskvalitet og mange rekreative muligheder. Regionen er hjemsted for både statslige og føderale parker, Pine Creek Rail Trail og den 50-mile lange kløft kendt som Pennsylvania Grand Canyon. Den universitet Er en time syd for Finger Lakes vinregionen i New York, og store byer som New York City, Philadelphia og Washington, DC er alle bare en busstur væk! Vi inviterer studerende fra hele verden til at blive en del af vores livlige og indbydende samfund. Hvis du er interesseret i små klasser, venlige professorer og individualiseret opmærksomhed på en sikker campus i en smuk del af USA, skal du vælge Mansfield!

Mansfield Universitetscenter for Internationalt Samarbejde og Udveksling

Mansfield Universitetscenter for Internationalt Samarbejde og Udveksling fungerer som et ressource- og læringscenter for MU-samfundet for at fremme globale relationer, international forståelse og kulturel følsomhed. Det er et sted for internationale og indenlandske studerende at komme sammen og dele ligheder og udforske forskelle. For vores internationale studerende bliver vi et hjem væk fra hjemmet, og for vores indenlandske studerende skaber vi en mulighed for at få venner fra hele verden. Gennem multikulturelt program og service stræber vi os efter at forbedre den internationale elevs oplevelse, mens i Mansfield. Mansfield Universitetscenter for Internationalt Samarbejde og Udveksling er designet til at hjælpe internationale studerende med følgende:

  • Indlæggelser Proces
  • Visa Services
  • Kulturel nedsænkning
  • Indhentning af socialsikringsidentifikation og kørekort
  • På og Off-campus Kulturel Programmering
  • Host familie muligheder
  • International Student Orientation

Placeringer

Placeringer
  • North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Spørgsmål