Keystone logo
Martin Methodist College

Martin Methodist College

Martin Methodist College

Introduktion

Martin Methodist College er et fireårigt college med tilknytning til Tennessee Conference of The United Methodist Church.

Martin Methodist College har en historisk campus i Pulaski, Tennessee, i de smukke bakker i det sydlige Mellem-Tennessee, og er praktisk for både Nashville (70 miles mod nord) og Huntsville, Alabama (40 miles mod syd).

Martin Methodist tilbyder en række certifikater, eksamensbeviser og uddannelser. Vores programmer giver uddannelse inden for akademiske, erhvervsmæssige og tekniske områder og spænder fra grundlæggende læsefærdigheder til universitetsgrader. Hver grad, eksamensbevis eller certifikat har fastsat kriterier, der skal udfyldes til en acceptabel standard.

Du vil lære af omsorgsfulde fakultetsmedlemmer, der har modtaget deres uddannelse på universiteter som Vanderbilt, Harvard, Yale, Arkansas, Indiana, Manchester, Mississippi State, Texas og Rochester. Vi holder vores klasser små, så du og dine professorer kan lære hinanden at kende. Vi tilbyder mere end 30 akademiske studier, der fører til Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Business Administration og Bachelor of Science i sygeplejegrad. Vores akademiske programmer tilbydes gennem erhvervsliv, uddannelse, humaniora, matematik og videnskab, sygepleje og samfundsvidenskab.

Martin Methodist College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele tilknyttede grader, kandidatuddannelser og en kandidatgrad i Business Administration.

Placeringer

Placeringer
  • West Madison Street,433, 38478, Pulaski

Spørgsmål