Keystone logo
Maryville College

Maryville College

Maryville College

Introduktion

Maryville College er ideelt beliggende i Maryville, Tenn., Mellem Great Smoky Mountains National Park og Knoxville, statens tredjestørste by. Maryville College er kendt for at tilbyde sine studerende en streng og meget personlig oplevelse, er en nationalt rangeret institution for højere uddannelse, der med succes slutter sig til liberal arts og professionel forberedelse i partnerskab med andre. Maryville blev grundlagt i 1819 og er det 12. ældste kollegium i syd og har en tilknytning til Presbyterian Church (USA). Samlet tilmelding til efteråret 2016 er 1.198.

Maryville College forbereder eleverne til liv for borgerskab og lederskab, da vi udfordrer hver enkelt til at søge efter sandheden, vokse i visdom, arbejde for retfærdighed og dedikere et liv af kreativitet og service til verdens folkeslag.

Maryville College er en bachelor, liberal arts, boligområde samfund af tro og lærer rodfæstet i den presbyterianske / reformerede tradition, der tjener elever i alle aldre og baggrunde.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
  • 502 E. Lamar Alexander Pkwy, 37804, Maryville

Spørgsmål