Keystone logo
Messenger College

Messenger College

Messenger College

Introduktion

Messenger College er en juridisk enhed, der opererer i henhold til statutterne for staten Texas. Messenger College er den nationale kollegiale institution i Guds pinsekirke i USA for sine ministre, missionærer, lærere og andre fagfolk til at tjene sin valgkreds og andre i USA i udlandet. Guds pinsekirke består af 1.134 kirker i De Forenede Stater. Valørets opsøgende række til tredjelandes nationer inkluderer 3.365 kirker og udstationer, 107 skoler og træningscentre og adskillige hjælpeprogrammer, der leverer mad, tøj og relaterede menneskelige plejeprocesser.

Personalet og fakultetet ved Messenger College er Fokuseret på at udvikle verdensændrende pinse ledere i det 21. århundrede. Vores studerende er FOCUSERET på deres kald og udvikling som ledere. Vores ledelse og bestyrelse er Fokuseret på vores mission.

Messenger College er medlem af Transnational Association of Christian Colleges and Schools (TRACS) efter at have fået tildelt bekræftelse II af sin akkrediterede status som en kategori II-institution af TRACS Accreditation Commission.

Placeringer

Placeringer
  • Brown Trail,2705, 76021, Bedford

Spørgsmål