Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Malta College of Arts, Science and Technology

Malta College of Arts, Science and Technology

Malta College of Arts, Science and Technology

Introduktion

Oversigt

Etableret i 2001, Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST) er landets førende erhvervsuddannelse institution. Gennem vores seks institutter i Malta og Gozo Campus tilbyder vi 185 fuldtidsansatte og over 300 deltidsansatte erhvervsuddannelser spænder fra certifikater til grader (MQF niveau 1 til niveau 6). Vores studerende er forberedt til en karriere i forskellige sektorer af økonomien eller for de videregående uddannelser.

Vi samarbejder tæt med de lokale industrier for at sikre, at den viden, færdigheder og kompetencer inden for vores læseplaner er hensigtsmæssige og relevante for en dynamisk og fremadrettet økonomi. Dette forhold stimulerer akademiets succes - vores programmer er fleksible, relevante og lydhøre over for forhåbninger vores studerende og de behov, som industrier, som konstant udvikler sig til at møde udfordringerne i en global økonomi under forandring.

Ny MCAST struktur til Benefit Studerende

MCAST har en bred og unik kompetence i de post-sekundære sektor tilbyder kurser spænder fra niveau 1 til niveau 6. Inden for Maltas referenceramme for kvalifikationer, MCAST giver Level 1 og 2 Foundation programmer for studerende, der kan have efterladt formel skolegang uden formelle kvalifikationer med det formål at hjælpe dem til i det mindste at opnå en niveau 3 Faglig kvalifikation og muligvis endnu mere. MCAST giver også Level 4 kurser til studerende, der måtte ønske at komme ind beskæftigelse på teknikeren-niveau eller som måske stræber efter at fortsætte deres studier på et højere grad niveau. Endelig MCAST tilbyder kurser på niveau 5 og 6, hvor eleverne tager sigte på at opnå en første grad.

Alle disse forskellige niveauer er en vigtig og vital del af MCAST mission. For at styrke hver enkelt af disse forskellige niveauer er det blevet følt, at MCAST struktur har brug for at videreudvikle for at tage højde på en bedre måde for de behov, vores elever på forskellige niveauer.

MCAST vil forblive som én organisation indarbejde alle disse niveauer, og understreger muligheden for en sammenhængende og stærk sti mellem de forskellige niveauer. For at styrke sit fokus på de forskellige behov hos studerende på disse forskellige niveauer, vil MCAST være at indføre tre gymnasier under MCAST paraplyen nemlig Fonden College, Teknisk Skole og University College.

Foundation College

Fonden College fokuserer på at levere den bedste læseplaner og læring pædagogik til kandidater følgende kurser på MQF / EQF niveau 1, 2 og 3 ved at tage deres specifikke behov og forberede dem til videre uddannelse på Teknisk Skole.

Tekniske Skole

Den Tekniske Skole giver yderligere studieprogrammer på MQF / EQF niveau 4 i tættere samarbejde med industrien. Avanceret Diplomer på tilbud forbereder vores studerende med den rette viden, færdigheder og kompetencer med henblik på at tage op tekniske stillinger inden for industri eller fremskridt til University College bør de foretrækker at gøre det. Vores Level 4 programmer indarbejde en bred vifte af lærepladser på forskellige områder af undersøgelser således at vores studerende til også få praktisk erhvervserfaring, mens de studerer.

University College

University College henvender sig til videregående uddannelser og erhvervsskoler grader, mens også arbejder i tæt samarbejde med industrien for at give fagfolk, der er både fagligt forberedt og praktisk uddannet til at opfylde behovene hos den lokale industri.

De Institutter og centre yde al den tekniske og faglige ekspertise mod levering af alle programmer på MCAST samtidig have det primære formål med at køre frem alle fagområder under deres respektive ansvar med en outlook mod fremtiden. Denne selskabsstruktur gør det muligt hver College til at skabe målrettede strategier, der behandler de særlige behov hos de studerende på hvert niveau og samtidig opretholde en sund dialog med alle interesserede parter med henblik på at levere de bedste programmer til de behov, den lokale økonomi og samfund.

hvorfor MCAST?

  • En givende karriere

Vi har ikke bare forberede dig til eksamen.

Vi samarbejder med de førende aktører i branchen til at give dig hands-on træning i de seneste bedste praksis og teknologier. Gør dig klar til at rulle ærmerne op og sætte det, du lærer i klasseværelset til at praktisere i vores værksteder, laboratorier og i reelle arbejde indstillinger, gennem praktikophold og lærepladser.

Vores ultimative mål er at give dig de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at hjælpe dig med at opnå den blomstrende karriere, du er håbefulde efter.

  • En verden af ​​muligheder

Hvert år giver vi uddannelsesmuligheder til over 6.000 fuldtidsstuderende.

Nye programmer er konstant føjet til vores liste over kurser for at give dig mere nye træningsmetoder muligheder at vælge imellem. Hvis du er fast besluttet på at avancere i din karriere, har vi uddannelsen, der er lavet for dig.

  • En omsorgsfuld og levende Campus

Vi mener, at uddannelse er ikke blot et spørgsmål om kvalifikationer og tekniske færdigheder. Vi er forpligtet til at hjælpe dig udvikle sig til ansvarlige, entusiastiske voksne med stærke sociale værdier. Uden for klasseværelset, på MCAST vil du deltage i sport, kulturelle og andre sjove aktiviteter, der hjælper dig få nye venner, få tillid og forbedre dine teamwork og kommunikationsevner.

Du vil også have mulighed for at deltage nationale og internationale konkurrencer og events, samt at få uvurderlig erfaring gennem internationale udvekslingsprogrammer for studerende. Hvis du går gennem et vanskeligt tidspunkt i livet, giver vi dig en bred vifte af personlig pleje og support.

  • International Centre of Excellence

Vi var den første uddannelsesinstitution i Europa til at blive certificeret som en International Centre of Excellence af den berømte internationale organ Edexcel.

Vores fortsatte forpligtelse til at forbedre kvaliteten af ​​alle vores ydelser og til at give dig en fornøjelig og lærerig oplevelse omfatter indførelse af de nyeste pædagogiske teknologier, ansættelse af erfarne undervisere og administrativt personale, samt omfattende investeringer i state-of-the- art udstyr.

Vi er i øjeblikket at gennemføre tre EU-finansierede projekter til en værdi af over 20 millioner €, til fortsat forbedring af kvaliteten af ​​alle vores eksisterende programmer, og introducere nye.

Placeringer

  • Paola

    Triq Kordin

    Spørgsmål