Keystone logo
Medaille College

Medaille College

Medaille College

Introduktion

Medaille College er et privat, ikke-sekterisk fireårigt college med campusser i Buffalo og Rochester og et udbud af online-programmer. Medaille fokuserer på din succes ved at tilbyde bachelor- og kandidatuddannelser i praktiske, praktiseringsbaserede læringsmiljøer på campus og i samfundet.

Vi forbereder dig på en livslang forpligtelse til borgerlig bæredygtighed og professionel succes ved at give dig tidlig adgang til karriereuddannelse. Du gør mere end at lære af lærebøger. Man lærer ved at gøre. I stedet for at læse, hvordan du anvender psykoterapipraksis, observerer du rigtige fagfolk i sessionen. I stedet for at studere gamle forretningsplaner arbejder du sammen med et team for at udvikle nye planer, der redder rigtige virksomheder i Buffalo.

Dit samfund er dit klasseværelse på Medaille College . Læring strækker sig langt ud over de fire vægge i en forelæsningssal. Du går ud i marken og løser virkelige problemer omkring dit lokalsamfund. Opret en algoritme, der bedre matcher mentorer med ungdom hos Big Brothers Big Sisters. Dette er, hvordan Medaille træner dig til at være et etisk, samfundsansvarligt individ i hele dit liv.

De relationer, du opbygger hos Medaille, varer også et helt liv. Du begynder at opbygge et professionelt netværk den dag, du ankommer til campus. Dine instruktører behandler dig mindre som en studerende og mere som en fremtidig kollega. Vores alumner vender altid tilbage til campus for særlige højttalerserier, paneldiskussioner eller bare for at sige "Hej". Når du først er blevet medlem af Medaille -familien, har du et støttesystem, der rækker ud over vores Buffalo -campus, da Medaille -grads gør forskelle over hele verden.

Placeringer

  • Buffalo

    Agassiz Circle,18, 14214, Buffalo

  • Rochester

    South Winton Road,1880, 14618, Rochester

    Spørgsmål