Keystone logo
Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Introduktion

Grenfell Campus, Memorial University ligger i østlige Canada i byen Corner Brook på Newfoundlands vestkyst.

Grenfells unikke beliggenhed giver internationale studerende et levende, venligt og sikkert læringsmiljø. På Grenfell er vores klassestørrelser små, så det er nemt at lære dine professorer og klassekammerater at kende - du vil føle dig hjemme på ingen tid. Memorial University kan også prale af de laveste internationale uddannelsessatser i landet, samtidig med at du tilbyder en uddannelse, der respekteres over hele verden.

Internationale studerende spiller en vigtig rolle i studielivet på Grenfell . Du bliver en del af campus samfund og føjer til samfundets kulturelle mangfoldighed.

Hvorfor Grenfell? Fordi vi er fantastiske, det er derfor.

Vi er overkommelige, har en fantastisk beliggenhed, tilbyder små klasser i et sikkert miljø, tilbyder garanteret studentbolig til førsteårsstuderende og har førsteklasses faciliteter.

overkommelighed

Som campus på Memorial University vil du nyde den laveste undervisningsrate i engelsktalende Canada. Provincial Government har høj prioritet til uddannelse, der yder omfattende finansiering til Memorial University. Dette engagement giver os mulighed for at levere en overkommelig, men højkvalitativ efteruddannelse.

Små klasser, sikkert miljø

Sikker på mange universiteter har små klasser, men i Grenfell kender du dine profs på fornavn. Og Corner Brook er også lille, så du vil føle dig sikker i en af ​​de sikreste byer i Nordamerika. Vi tilbyder kvalitet bacheloruddannelser i kunst, erhvervslivet, uddannelse, kunst, sygepleje, ressourceforvaltning og videnskab. Masters grader tilbydes i miljøpolitik og boreal økosystemer og landbrugs videnskaber. Vores lille campus miljø vil hjælpe dig med at trives i dine pædagogiske bestræbelser. Mange af vores studerende får også forskning med deres professorer - en mulighed, der giver dig en unik praktisk erfaring.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Grenfell ligger i en af ​​de smukkeste omgivelser i landet: ren luft, brølende hav, majestætiske bjerge. Newfoundlands vestkyst er et hub af eventyr om sommeren, vinteren, foråret og efteråret. Vandrestier krydser tværs over området. Der er pladser til ski, snowboard, klatring og zipline. Marmor Mountain Resort er 1.700 fods top-notch skiløb og snowboarding og Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club har 42 km groomede stier - begge minutter fra campus. Og en kort køretur væk er Gros Morne National Park, en verdensarvssted med havneveje, rige skove og gletsjerskårne fjorde. Få din udendørs rille på.

Vi er også et blomstrende teatersamfund med flere produktioner hvert år. Vores kunstgallerier er hjemsted for udstillinger fra hele verden. Tag en tur i centrum for shopping, natteliv og spisestue eller besøge vores andre shoppingområder, herunder detailbutikken Big Box. Vi er en lille by med alt hvad du behøver.

Placeringer

  • Corner Brook

    20 University Drive, Corner Brook, A2H 5G4, Corner Brook

    Spørgsmål