Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Meritus University

Meritus University

Meritus University

Introduktion

HVEM VI ER

77445_DSC_0628_1.jpg

Som et nicheuniversitet er MERITUS 'unikke tilgang til uddannelse at tilbyde en praktisk og effektiv blanding af traditionel, moderne og erfaringsmæssig læring for at sikre succes. I modsætning til andre universiteter, der kun fokuserer på akademiet, er MERITUS forpligtet til at producere velafrundede kandidater, der er i stand til at imødekomme de krav, der stilles af nutidens arbejdsgivere, indstillet med succesens dyder og efterspurgte af de bedste organisationer efter graduering.

Meritus University blev grundlagt på denne forudsætning. Grundlægger / bestyrelsesformand Tan Sri (Dr.) Halim Mohammads passion og livstidserfaring inden for shipping og anden virksomhed har ført til dannelsen af ​​MERITUS.

Hvorfor vælge Meritus University ?

77443_DSC_0698_1.jpg

Malaysias vision om at opnå en højindkomstøkonomi kræver en kvalificeret arbejdsstyrke, der er i stand til at gøre en forskel ikke kun for organisationen, men for samfundet som helhed. De skal være branchens ledere, ressourcestærke, kreative, analytiske, innovative, engagerede og i stand til at tage ejerskab og løse udfordrende spørgsmål, der betyder noget.

Akademisk Excellence

For at udvikle og producere industrielle ledere med sådanne talenter omfatter vores leveringskoncept et holistisk læringsmiljø, hvor eleverne udsættes for både teoretisk viden, livsfærdigheder og et globalt perspektiv som følger:

Udvikle dig selv i vores to ugers tegnbygningsorientering.

77498_Webp.net-resizeimage15.jpg
77499_Webp.net-resizeimage16.jpg

På MERITUS gennemgår alle studerende en to uger personlig og ledelsesudvikling træningsprogram i begyndelsen af ​​deres session.

 • Faglig viden inden for søfart og shipping business, luftfart, business, finans og udvikling videnskab.

 • Livskvalifikationer gennem samfundstjeneste og socialt engagement.

 • Praktik med branchens førende virksomheder.

 • Praktisk oplevelse, hvor eleverne skal sejle om bord på træningsfartøjer, der ejes af Halim Mazmin Group.

 • Autentisk læring gennem virkelige casestudier og besøg på stedet.

 • Effektive kommunikations- og præsentationsfærdigheder.
77446_Webp.net-resizeimage5.jpg

Karrierefordel

På baggrund af ovenstående tilgang vil kandidater fra MERITUS have øjeblikkelig beskæftigelsesevne og bidrag til branchen. Den lederskabsuddannelse, der er indlejret i programmet, ville give dem den nødvendige kant i deres karriereudvikling.

MERITUS har etableret et stort netværk af strategiske partnere for at samle branchens kaptajner godt bevidst inden for deres respektive områder som økonomi, teknologi, søfart, logistik, luftfart og erhvervslivet for at give deres studerende viden til deres studerende samt give dem praktikophold eller beskæftigelsesmuligheder når de er færdige Derudover arbejder MERITUS i samarbejde med akkrediterede organer. Alle disse vil give eleverne et unikt læringsmiljø, som er som ingen anden.

Giver dig mulighed for at lære.

77448_Webp.net-resizeimage6.jpg

Meritus University fokuserer på elevens læringsudbytte i modsætning til den traditionelle lærings- og læringspædagogik. På Meritus University giver vi eleverne muligheder for at lære, hvordan succesfulde ledere lærte i branchen, hvilket kunne være via lejlighedsvis tilrettelæggelse, møde, internet, e-learning og e-library. Vi troede, at eleverne er ejere af læringsprocessen på alle niveauer af vores kvalifikationer. Det dækker dog kun 20% af, hvad eleverne skal erhverve til industrien.

Meritus University giver yderligere erfaringsmæssige erfaringer ved at give eleverne mulighed for at opnå konkrete erfaringer efterfulgt af observation og refleksion over de erfaringer, som får dem til at analysere og danne en konklusion og derefter udvikle ny hypotese til fremtidig brug.

Disse akkumulerede viden vil også udvikle elevernes færdigheder som ledelse, teamwork, kommunikation, forhandling, moderat tænkning, sund fornuft, logisk rationering og mange andre mennesker og sociale færdigheder, som formodes at danne yderligere 70% af industriens krav.

77449_Webp.net-resizeimage8.jpg

Meritus University ligger i hjertet af Kuala Lumpur lige ved siden af ​​de mest berømte indkøbscentre i Malaysia - Midvalley Megamall. Hvilken bedre måde at studere og have det sjovt på siden også. Meritus University tilbyder en unik tilgang til uddannelse ved at indarbejde praktiske og effektive blandinger af traditionelle, moderne og praktiske læringserfaringer for at sikre succes. På grund af sin maritime og logistiske baggrund vil du endda få chancen for at gå ombord på egentlige søgående træningsfartøjer, der ejes af Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad.

77450_Webp.net-resizeimage9.jpg

Derudover får du også mulighed for at udføre din praktikplads med Halim Mazmin-gruppen, der er grundlagt af Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad. Dette åbner faktisk en yderligere dimension i læringsprocesserne - det sjove element!

Internationale studerende har mulighed for at udforske Malaysia og studere ved Meritus University , vi vil sikre dig, at du opnår dine ambitioner.

77451_Webp.net-resizeimage11.jpg

Du vil få det bedste fra begge verdener - for at udforske et tropisk paradis og samtidig have mulighed for at forfølge dine studier i en af ​​Malaysias førende universiteter. En uimodståelig mulighed faktisk!

Placeringer

 • Kuala Lumpur

  49, The Boulevard, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra,, 59200, Kuala Lumpur

  Spørgsmål