Keystone logo
Messiah College

Messiah College

Messiah College

Introduktion

Om Messias College

Messiah College er et nationalt rangeret, privat kristent college med en studerende på 3.305 bachelor- og kandidatstuderende. Messiah ligger i Mechanicsburg, Pa., Kun 12 miles fra hovedstaden, Harrisburg. Kollegiet blev grundlagt i 1909 af brødrene i Kristuskirken. I dag er kollegiets trosbase bredt evangelisk og omfatter studerende og medarbejdere fra en række kirkesamfund og kristne trostraditioner.

Identitetsopgørelse

Messias College er et kristent college for den liberale og anvendte kunst og videnskab. Kollegiet er forpligtet til at omfavne evangelisk ånd rodfæstet i den kristne kirkes anabaptistiske, Pietistiske og Wesleyanske traditioner.

Idégrundlag

Vores mission er at uddanne mænd og kvinder mod modenhed af intellekt, karakter og kristen tro som forberedelse til livets levetid, ledelse og forsoning i kirken og samfundet.

Motiveret af en fælles mission

Åbningen af ​​vores missionerklæring - for at udvikle elevernes "modenhed, karakter og kristen tro" - afspejler integrationen af ​​vores samfunds delte tro på alle aspekter af Messias College-oplevelsen. Denne holistiske uddannelsesmodel var den dristige vision af vores grundlægger SR Smith for over 100 år siden og er fortsat en hjørnesten i vores identitet.

De øvrige kernekomponenter i Messias missionstjeneste, ledelse og forsoning er også stærkt forankret i forbindelse med vores kristne tro. Vi tjener ikke bare fordi det er den "rigtige ting at gøre"; vi tjener fordi gud opfordrer os til at åbne vores hjerter for de fattige og trængende og at arbejde for retfærdighed, hvor uret er det, der hersker. Vi lærer at lede til at tro på, at Jesus er vores ultimative eksempel på at føre med medfølelse, respekt og kærlighed. Og på grund af vores tro er vi tvunget til at bygge broer af forståelse og fred for at demonstrere at forene Guds kærlighed til andre.

Vores campus

Messiah College ligger i forstæder, sydcentrale Pennsylvania, og er beliggende på 471 naturskønne hektarer. Uanset om du tager en tur langs den maleriske Yellow Breeches creek, der løber gennem campus, lytter til et foredrag i en af ​​vores state-of-the-art akademiske bygninger, ser et fodboldkamp i vores udendørs sportskompleks, hænger ud på en koncert i vores studieforening eller simpelthen nyder skønheden i campus, vil du være sikker på at føle dig hjemme.

Hvorfor vil du føle dig hjemme?

Fordi ved Messias er det mere end en smuk campus. Det handler om gæstfrihed for hele personen. Besøger til din første gang? Tilbage til campus for dit seniorår? Bringer dine bedsteforældre til bedsteforældres dag? Ligegyldigt hvad årsagen er du altid mødt af venlige ansigter og virkelig hjælpsomme mennesker, der vil have det bedste for dig.

At skabe en passion for samfundet

Vores campus består af en forskelligartet gruppe af studerende, medarbejdere og fakulteter. Selvom vi måske alle kommer fra forskellige steder og baggrunde, gør vi det en prioritet at opmuntre meningsfulde relationer på tværs af vores campus samfund.

Mens de syv akademiske bygninger, 12 bopælshaller / lejligheder, bibliotek og mange andre bygninger dedikeret til tilbedelse, læring og studenteliv udgør vores fysiske campus, er det mere end 3.000 studerende, der gør Messias campus trives med at opfylde venskaber, lidenskab for Kristus og engagement i akademisk ekspertise.

Tæt på det hele

Selv om du ikke kan fortælle af vores naturskønne omgivelser, er Messias campus kun en kort køretur fra nærliggende storbyområder. De downtown restauranter, gallerier museer og sportsarrangementer i hovedstaden Harrisburg er kun 15 minutter væk. Og de travle bycentre i Philadelphia, Baltimore, Washington DC og New York City er alle inden for en 2-3 timers kørsel. Og når du har oplevet de muligheder, som vores nærliggende byer har at tilbyde, glæder vi dig gerne tilbage til vores campus aktivitet!

Placeringer

Placeringer
  • Messiah College see new link One College Avenue Mechanicsburg PA 17055, 17055, Mechanicsburg

Spørgsmål